Lyukasóra » Rendezvények

Elrajtolt a Heted7suli

Hat csapat van a hétpróbán, ahol az első feladat a bemutatkozás – csapat- és suli ismertetők jönnek, három percben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Csoportkép az UFF-nál
Elbűvölte a hetes szám az UFFosokat
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. október 10., 14:39
0 hozzászólás. 

Hét hét, hét próba – a népmesék bűvös hetes száma jegyében egy érdekes és ötletes kezdeményezéssel rukkolt elő az Udvarhelyi Fiatal Fórum. A város középiskolás diákjait és tanárait szólítja meg és hívja vetélkedőre a Heted7suli címmel meghirdetett vetélkedő, amelynek célja csapatmunkára serkenteni a diákokat, megmozgatni a fantáziájukat és, nem utolsó sorban, erősíteni a tanár-diák kapcsolatot.

Bár a vetélkedőt a város összes, azaz mind a nyolc középiskolájának meghirdették, kicsit csalódottan állapítottuk meg, hogy nem minden suli diákjai kattantak rá. Kimaradt a játékos versenyből a Benedek Elek, az Eötvös József Szakközépiskola, a dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskola és a Marin Preda Líceum. Dicséret jár a két csapattal versengő refiseknek és kósosoknak, de a hét próbát egy csapattal kiálló a gimiseknek és bányaisoknak is.

Az online követhető vetélkedő lényege, hogy a csapatoknak hét héten át hét próbát kell kiállniuk. A hétpróbás diákoknak, azaz a 6+1 fős csapatoknak pontosan hét nap áll rendelkezésükre, hogy a vetélkedő honlapján minden vasárnap meghirdetett feladatot megoldják. Teljesítményüket egy öt tagból álló zsűri értékeli és természetesen az a csapat lesz a győztes, aki a legtöbb pontszámot gyűjtötte össze.

A Heted7suli október 7-én, vasárnap rajtolt, az első feladat egy rövid, maximum három perces bemutatófilm elkészítése, amelyben a csapattagokról és az általuk képviselt középiskoláról is képet kapunk.

Az aktuális próba tehát még javában zajlik, az pedig, hogy kinek a bemutatkozása volt a legsikeresebb és a maximális 50-ből kinek hány pontot sikerült besepernie október 14-én, vasárnap 18 óra után derül ki.

A vetélkedő izgalmasnak ígérkezik, érdemes követni, sasolni az újdonságokat a honlapon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."