Lyukasóra » Rendezvények

A gabonabáza esete a ribancokkal

Szemnek, szájnak ingere volt, az ital csúszott, a zene bömbölt – és milyen jó volt így együtt. Farsang á lá G. Café.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Farsang a G. Caféban
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. február 11., 18:33
0 hozzászólás. 

Nem először, és feltehetőleg nem utoljára tartott farsangi mulatságot a Szentimre utcai G. Café törzsközönsége. Szombat este a kultkocsma legismertebb arcai is ismeretlenek lehettek, hiszen maszkokban, maskarákban, furcsábbnál furcsább és viccesebbnél viccesebb jelmezekben tündököltek a vendégek.

Voltak itt cigányok, testőrök, ribancok, férfiak (nők) és nők (férfiak), de néha végigsétált a táncparketten az egész gabonabáza (igen, az, amelyik a Vásártér és a Kornis utca sarkán áll, a sín mellett), el-elcsavargott a csillagcsavarhúzó, Hitler pedig támasztotta a pultot egészen addig, amíg megjelent a hasonmása.

Jelmezes farsangi bál a G. Caféban

>> Kattints a további képekért

A néhány napja oly sokat szerepelt székely zászló ezúttal női idomokon gömbölyödött, de tengerészek, kalózok és kalóznők is vonaglottak egymás mellett, miután beindult a mulatság.

A legmagasabb a szarvas volt, a legóvatosabb az állapotos nő, a legszigorúbb pedig egy női labdarúgó játékvezető, aki fel-felmutatta a sárga lapot. Volt kinek, hiszen FC Barcelona-mezben pompázó hölgy is feltűnt a táncolók között, s még egy katicabogár is beröppent az asztalok közé.

A hangulatfelelős, illetve hoppmester ezúttal is Tóth Árpi színművész volt, a muzsika az ő jóvoltából dübörgött és keveredett az igen emelkedett hangulattal: ezt szó szerint is kell érteni, hiszen a farsangolók egy része az asztalokon és a székeken táncolt.

A DJ nem mellékesen illően öltözött az alkalomra: egy igazi jamaikai raszta „veszett el" Tóthban. Hajnal felé már lekerültek a maskarák, elkenődtek a festékek, s néhány asztal majdnem felborult, de egy önfeledt farsangi mulatsághoz talán ezek is hozzá tartoznak.

A farsangi bulin képek garmadája készült, itt megnézheted őket.


címkék: farsang buli

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."