Lyukasóra » Rendezvények

Most érdemes nőnek lenni!

Még nem tudni, hogy azért-e, mert hétvégére esik nőnap, de most gyakorlatilag szó szerint is hájjal kenegetik a hölgyeket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Ez a hétvége most csak a nőkről szól a Septimiaban
Hölgyek, ez a hétvége most csak rólatok szól!
szerkesztoÍRTA: (X)
2014. március 06., 12:57
0 hozzászólás. 

Igaz, a nőket illik kényeztetni az év minden napján, de most, nőnapkor jár a kitüntetett figyelem. Idén nem csak kulturális programokkal kedveskednek a szebbik nemnek, de tartalmas hétvégét ajánl a Septimia is, ami csak a nőkről szól!

Gyere el barátnőiddel a Septimia Szabadidőközpontba, és élvezd ki a szórakozást és feltöltődést is magába foglaló csomag minden összetevőjét. A kétnaposra nyújtott hölgyünnep egy 59 lejes csomagot jelent, ami március 8-án és 9-én is érvényes, és egy csomó mindent kínál: van benne két óra pihenés a wellness részlegen, 30 perc lazító masszázs (előzetes programálás alapján) és 6 perc szolárium is.

A kényeztetés szombaton teljesedik ki, ugyanis március 8-án 16 órakor minden hölgyvendéget egy különleges szauna-programmal várnak, amit ajándékba kapnak a Septimiától.

Szórakozásra is lesz alkalom, hiszen szombat este a Stereogám koncertezik a Septimia Bowling & Barban, majd utána DJ Ketta tart hatalmas bulit. A koncertre asztalt a 0742-114.391-es telefonszámon foglalhatsz. Egyébként, ha már ott vagy, a bowlingot is érdemes kipróbálni, ugyanis a hölgyeknek féláron van szombaton és vasárnap is.

És, ha már ennyi jóság került, akkor a finom falatok sem maradhatnak ki: szombaton 18 órától élőzene és bőséges ételválaszték várja a hölgyeket, akik a Tavaszi ínyencség, a Sellő falatok, vagy a Nőnapi mosoly fantázianevű (és nem kevésbé fantasztikus) menükből választhatnak.

A tartalmas programról további információkat a 0266-217.770-es telefonszámon lehet kapni. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a férfiaknak mikor lesz egy kicsit jó...



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."