Lyukasóra » Rendezvények

Megmozgatták Udvarhelyszéket a hooligánok

Megtelt vasárnap este a Márton Áron tér a népszerű Hooligans zenekar koncertjére. A tapsvihart hurrogás is tarkította.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Májusi koncert aranyat ér fotók: Barcsa István
Májusi koncert aranyat ér fotók: Barcsa István
szerkesztoÍRTA: BÁLINT KINGA KATALIN
2016. május 02., 16:03
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyi polgármesteri hivatalnak sikerült eltalálnia több ezer ember ízlését, hiszen nem csak a városból, de számos környékbeli településről is eljöttek a rajongók a húszéves fennállását ünneplő Hooligans zenekar koncertjére.

A majális és a koncert nyitotta meg az egy hónapos Székelyudvarhely tavasza című rendezvénysorozatot, s a jó idő emberek ezreit csábította a szabadba mind délelőtt, mind este.

A négytagú Hooligans zenekar (Ördög Tibor „Csipa" – ének, Tóth Tibor – gitár, Kiss Endre „Endi" – dobok, Késmárki Zsolt – basszusgitár) este kilenc körül csapott a húrok közé. Az elmúlt húsz év legnagyobb slágereit (Királylány, Szabadon, Játszom stb.) átdolgozva, más zenei stílusokkal elegyítve hallhatta a közönség, és aránylag új dalokat is tanulhatott. Az énekes-frontember igazi energiabombaként ugrálta és szerepelte végig a koncertet, amit a közönség pozitívan fogadott.

hooligans2

A tapsoltatás azonban félresiklott, amikor a zenekar és a stáb tagjainak ünnepeltetése közben Csipa Bunta Levente polgármesternek is tapsot kért. Néhány helyről gyér taps hallatszott, de jóval többen voltak, akik hurrogással fogadták a gesztust.

hooligans3

A hírességek koncertjeinek sora csütörtökön folytatódik: az Udvarhelyi Fiatal Fórum által megszervezendő XXIV. Székelyudvarhelyi Diáknapokat a Children of Distance zenekar fellépése színesíti. Hétvégén a ClassJazzFest vendége Sárik Péter lesz. A Székelyudvarhely tavasza programjairól bővebben itt olvashat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."