Lyukasóra » Rendezvények

Napfelkelők, ezt látnotok kell (videó)

Megnyíltak a Double Rise kapui. A szervezők összeírtak neked néhány jó tanácsot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

napfelkelok
Napfelkelők, fotó: Bec Norbert
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 30., 11:33
0 hozzászólás. 

Néhány önkéntes már kedd óta kint szorgoskodik Torockón, hogy élhetővé, szerethetővé és könnyen átláthatóvá alakítsa a fesztivál területét. Az igazi nagy hajrá szerda reggel óta tart, ekkor kezdtek el épülni a színpadok, a kemping, és egyéb helyszínek alakultak fesztivál-komfortossá.

Néhány hasznos és fontos tudnivaló a leendő napfelkelőknek:

Aki saját gépjárművel érkezik a Double Rise Fesztiválra, annak egy kis útbaigazítással segítenek tájékozódni, útjelző táblák, valamint úti videó segít eljutni Torockóra. Ha eltévedtetek, ne essetek pánikba, inkább kérdezzetek meg valakit hogy merre kel fel kétszer a nap.

Amennyiben sikerült kijutnotok a helyszínre, már csak a szállások elfoglalása van hátra, és kezdődhet a kikapcsolódás. A kempinget csütörtökön déli 12 órától lehet birtokba venni és belakni.

A helyszínen lehet vásárolni 4 napos fesztiválbérletet, és napijegyeket is, melyek másnap reggel 10 óráig érvényesek. Aki kemping nélküli bérletet váltott, de mégis sátrazni szeretne, 20 lejért juthat kempingbérlethez, az egyéjszakás kempingjegy ára 10 lej.

Egyelőre úgy tűnik, a kétszer kelő nap kegyes hozzánk, az előrejelzések szerint 26- 30 C körül alakul a nappali hőmérséklet, kisebb, gyors zivatarokat, záporokat jósolnak. Éjszaka 16-18 C körül lesz a levegő hőmérséklete, érdemes a pakolásnál erre is felkészülni.

Torockó területén nincs bankautomata, ezért javasoljuk, hogy a hosszú éjszakába nyúló duhajkodások finanszírozása érdekében hozzatok magatokkal készpénzt. A fesztivál első évében még nem játékpénz-rendszerrel működik, így a hivatalos fizetőeszköz a jó öreg román lej. Nem kizárt, hogy helyenként forintot is elfogadnak, de erre nincs semmi garancia. A külföldről érkező vendégeinknek a huncutkodások elkerülése végett azt javasoljuk, hogy nagyobb városokban hivatalos valutaváltónál váltsanak lejt.

Az első visszajelzések nagyon pozitívak a helyi lakosok részéről, ők is kíváncsian várják a napfelkelőket. A torockói lakosok külön karszalagot kapnak, mellyel a fesztivál összes helyszínére bemehetnek, minden programon részt vehetnek.

A részletes programot a fesztivál oldalán megtaláljátok, a fesztivál bejáratánál pedig programfüzetet kaptok.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."