Lyukasóra » Rendezvények

Nesze neked kolozsvári diákélet

Segítenek bemutatni a híres egyetemista életet, feltárni a kocsmákat és lespanolni a gólyatársakkal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

diakelet
Nyári Egyetem, fotó: KMDSZ
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 03., 11:39
0 hozzászólás. 

Frissen érettségiztél és már az egyetemre is bejutottál, de nem tudod, merre vannak a legjobb kocsmák és a legolcsóbb éttermek Kolozsváron? Szeretnéd megtudni, milyen a híres kolozsvári diákélet? Netán még középiskolás vagy és gőzöd sincs merre tovább? Szeretnél több információt szerezni az egyetemekről? A Kolozsvári Magyar Diákszövetség ezekre és hasonló kérdésekre ad választ a Nyári Egyetemen, ahol egy hosszú hétvége alatt betekinthetsz a pezsgő egyetemista életbe.

A KMDSZ a Babeș–Bolyai Tudományegyetemmel és a Romániai Magyar Középiskolások Szövetségével ötödik alkalommal szervezi meg a Nyári Egyetemet, ahová minden sikeresen felvételiző gólyát várnak és a még középiskolába járó jövendőbeli gólyákat is.

Augusztus 18-21. között egy tartalmas hétvégét tölthetsz el a kincses városban, ahol a szervezők biztosítják a szállásod, az étkezésed és a jó hangulatot. A négy napos kiruccanáson betekinthetsz a soha nem alvó kolozsvári életbe, megismerheted az évfolyamtársaidat, illetve a felsőévesek hasznos tanácsokkal látnak el az általad választott szakkal kapcsolatban.

Nem volt véletlen az időpontválasztás sem, hiszen pont azon a héten zajlik a Kolozsvári Magyar Napok, amely a város legnagyobb magyar eseménye, rengeteg koncert és számos érdekes program várja az odalátogató gólyákat.

Ha még most sem győztelek meg, kedves gólya, akkor jól figyelj! Tavaly én is részese voltam a kalandnak és garantálni tudom, hogy idén még jobb lesz a program. A KMDSZ szervező csapata számos kreatív, ismerkedős és városismereti játékkal vár, továbbá érdekes előadásokat, sporttevékenységeket, Botanikus kert és könyvtárlátogatást, illetve hatalmas bulikat ígér.

Hogy részesé légy ennek az új élménynek csupán annyit kell tenned, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot augusztus 10-ig, majd befizeted a jelentkezési díjat, ami 65 lej. Ez az összeg magába foglalja a 4 éjszakás szállást, illetve napi kétszeri étkezést. A fizetés banki átutalással történik, ennek a pontos részleteit az online jelentkezés lezártával, e-mailben fogod megkapni a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.

Annak érdekében, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről keresd fel a Nyári Egyetem Facebook eseményét is. További információkért keresd bátran a szervezőket a nyariegyetem@kmdsz.ro e-mail címen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."