Régi-új elnökkel folytatja a Néppárt

Egyetlen jelöltként Toró T. Tibornak sikerült befutnia. Készülnek az autonómiára, Tőkés irigy a homoszexuálisokra. Pártkongresszus.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Toró T. Tibor az EMNP országos küldöttgyűlésén 2013. április 20-án
Fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 22., 10:10
0 hozzászólás. 

Megtartotta tisztújító országos küldöttgyűlését az Erdélyi Magyar Néppárt, ahol a szervezet elnöke, Toró T. Tibor egyetlen indulóként ismét magáénak tudhatja a pártelnöki tisztséget. Az elnökség hét főre duzzadt, új arcok is feltűntek, régiek meg el – Gergely Balázs nem lett, sőt, nem is akart újból alelnök lenni.

Ezt leszámítva, a néppártiak kongresszusa teljesen illeszkedett az átlagos pártkongresszusok sorába: a legfőbb arcok elmondták beszédeiket, voltak neves, lehetőleg minél messzebbről érkezett meghívottak, és nagyon fontos kávészünetek is.

Küldöttek szavaznak az EMNP országos küldöttgyűlésén 2013. április 20-án

Tervek is készültek: a párt minden olyan településen szervezetet akar, ahol legalább tíz százalék magyar él, valamint a fegyelem, a figyelem, a nyilvánosság és a kreativitás négyesével szeretne nagyot alkotni. Szakpolitika kidolgozására készülnek, valamint prioritásként kezelik a visszaszolgáltatást és a kárpótlást, akárcsak a választási törvényt és a regionalizációt.

Az EMNP egy kicsit önmagával is ismerkedett ezen a szombaton, bár a küldöttek hangját itt sem hagyták túl hangosan szólni, leginkább a szokásos karlendítésben merült ki szerepük. Mindezek mellett jó néhány hiteles arc is feltűnt, sőt, az igazi szakmai kérdésekre is sor került – legalábbis azoknak, akik bírták még szusszal este nyolckor.

>> Ez még mind semmi! Az Erdélyi Magyar Néppárt országos küldöttgyűléséről részletes beszámolót olvashat, szaftos részletekkel a manna.ro-n.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."