Böjte zsákutcának tekinti a Nobel-békedíjra jelölését

Zsákutcának nyilvánította Böjte Csaba ferences szerzetes, a dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke azt az egyik közösségi oldalon indult kezdeményezést, hogy jelöljék Nobel-békedíjra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Böjte Csaba
Böjte Csaba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 04., 08:37
0 hozzászólás. 

A szerzetes kijelentette, nem vitatja el senkitől a jóhiszeműséget, de mindenkit arra biztat, hogy elérhető célokat fogalmazzon meg maga és közössége számára.

"Például azt, hogy ne fagyjon meg senki e hideg télben az utcán, vagy a fűtetlen házakban!" - vázolta az elérhető célok kategóriáját Böjte Csaba.

A szerzetes arra kért mindenkit, aki szereti és fontosnak látja gyermekvédelmi munkáját, hogy ne építsenek naivan olyan légvárakat, melyek kipukkanva kudarcot szülnek számukra.

Amint a maszol.ro közölte, hétfőn meghaladta a 28 ezret a Nobel-békedíjat Böjte Csabának elnevezésű oldal lájkolóinak a száma.

A pártolói oldalt Bencze Attila székelyudvarhelyi költő, szerkesztő hozta létre. A kezdeményező a közösségi oldalra azt írta: a következő célkitűzése az 50 ezer lájk elérése lesz.

Azt szeretné ugyanis, ha a Nobel-békedíj jelöltjeit előterjesztő személyek szűk köréhez is eljutna annak a híre, hogy nagyon sokan tartják méltónak az elismerésre a dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozóját.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."