Elmarad a családosok Félszigete

Elmarad idénről a kolozsvári Gorbó völgyébe tervezett Le Grand Picnic fesztivál. Nincs pénz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

GrandPicnic-Foter
Nem lesz nagy piknik
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. augusztus 26., 12:41
0 hozzászólás. 

A szervezőknek „nem sikerült megteremteniük a megfelelő anyagi keretet" - a bejelentés a rendezvény honlapján olvasható.

Az új fesztivál ötletét tavasszal dobták be, miután kiderült, hogy a tavaly Marosvásárhelyről Kolozsvárra költöztetett, de ott megbukott Félsziget idéntől visszaköltözik a Maros partjára. Azóta azt is közölték, hogy ezen a nyáron Félsziget sem lesz Vásárhelyen. A Le Grand Picnic egyik szervezője ugyanaz a Bodor László lett volna, aki korábban a Félszigetet is szervezte – írja a Főtér.ro

A rendezvényt szeptember 5–7. között tartották volna, célközönsége elsősorban a 23-34 év közötti családos korosztály lett volna.

A program összeállításában a hangsúlyt a modern művészetekre, a street artra, a képzőművészetre, a mozgásszínházra akarták fektetni, és a zenei felhozatal is az említett korosztály ízlését tükrözte volna.

„A rendezvény a családi kirándulások és baráti együttlétek élményét ötvözi majd a kortárs művészeti fesztiválok hangulatával. A Le Grand Picnic az a hely, ahol a természet találkozik a művészettel, ahol a városból kiszabadulva igazán együtt lehetünk, ahol korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő programot" – írták a szervezők a rendezvény honlapján.

uh.ro/foter.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."