Színes » Érdekességek

Megszívatták a gólyákat, megszívták ők is

Mindenki elhatárolódott a botrányt keltő gólyabál szervezésétől, aztán csak kibújt a szög a zsákból.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bananszivas03
Szívatják a gólyákat, fotó: cluju.ro/Luiza Maxim
szerkesztoÍRTA: UH.RO/LIBERTATEA.RO/CLICK.RO/CLUJU.RO
2017. október 27., 10:37
0 hozzászólás. 

Az országos sajtó az udvarhelyi miccs után a kolozsvári banánon csámcsog, amióta egy kolozsvári középiskolás gólyabálon 15 éves lányok imitáltak orális aktust az iskolatársak előtt. A próbatétel az volt, hogy térdre ereszkedve kell kienniük a banánt a fiúk lábai közül.

Az esetről készült fényképek felkerültek a Facebook-ra, lett is belőle botrány. A fotókat egy diák, Elena Luiza Maxim készítette és tette közzé, később árulta el, hogy Kolozsváron történt az incidens. A diákokat persze, hamar azonosították, a kolozsvári Augustin Maior Műszaki Szakközépiskola tanulói.

Bananszivas02

Az iskola vezetősége a hír megjelenése után reagált, elhatárolódtak az gólyabál szervezésétől, ugyanakkor kijelentették, ők nem tudnak ezért felelősségre vonni senkit, hiszen nem az iskola területén történt az eset, erre nem terjed ki a hatáskörük. Angel Roșca iskolaigazgató szerint azoknak kell felelősséget vállalniuk, akik elengedték a diákokat a bálba.

„Az iskola évek óta nem szervez gólyabált. Nincsenek információnk arról, hogy ki szervezte. Mi nem tudunk büntetni valakit olyasmiért, amit a szabadidejében tesz. Ők az iskolánk diákjai és felelünk értük, amíg az iskola területén vannak, ahogy elhagyták azt, annak kell kezeskednie értük, aki pénzt ad nekik és elengedi őket" – nyilatkozta az igazgató a Mediafax hírügynökségnek.

Bananszivas01

A Kolozs Megyei Főtanfelügyelőség azonban értesítette az iskolát, hogy a vezetőségnek a felelőssége, hogy ellenőrizzenek minden olyan rendezvényt, amit az intézmény engedélyével az iskola keretein kívül szerveznek meg. Valentin Cuibus főtanfelügyelő azt is elmondta, tudja, hogy az igazgatóságnak és a tanároknak semmi köze a történtekhez.

Az értesítés után az iskola ismét nyomozni kezdett, és bár diáktanácsuk először teljesen elhatárolódott a szervezéstől, utólag három tagot is felfüggesztettek a funkciójából. „Három embert, aki részt vett a gólyabál szervezésében elbocsátottunk a kolozsvári iskola diáktanácsából. Nem értünk egyet az ilyen magatartással, ellentétben vannak az elveinkkel" – mondta el Alexandra Sântu, az iskola diáktanácsának elnöke.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."