Lecserélték az alsónadrágban pózoló miniszterjelöltet

Alig néhány óráig volt az egészségügyi miniszteri poszt várományosa vasárnap Andrei Baciu szívsebész.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

AndreiBaciu
Andrei Baciu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. november 16., 09:33
0 hozzászólás. 

Dacian Cioloș kijelölt miniszterelnök rögtön mást jelölt helyette, amikor az interneten olyan fotókat kezdtek terjeszteni Baciuról, amelyeken egy szál alsónadrágban pózolt.

Bár Cioloș külföldi tapasztalatokkal rendelkező "kórházi menedzsmentben is" otthonos fiatal sebészként mutatta be a miniszterjelöltjét, önéletrajzából hamar kiderült, hogy a jóképű, 29 éves orvos alig négy éve végezte el az egyetemet, a szívsebészeten még csak gyakornoki szerep jutott neki, a róla készült fotók alapján pedig inkább szívtiprónak, mint szívsebésznek tűnik.

A betegjogi alapítványt is működtető Baciu felívelő kormányzati karrierjét nem is annyira a szakmai alkalmasságát megkérdőjelező egyetemi professzorok és kórházigazgatók méltatlankodása törte derékba, hanem a bulvársajtó, amely kiderítette, és be is mutatta, hogy még fiatalabb korában férfi fehérneműt reklámozó fotómodellként egészítette ki jövedelmét.

A politikában nem Baciu lett volna az első kormánytag, aki fiatalon a modellszakmába is belekóstolt: Călin Popescu Tăriceanu volt kormányfő és szenátusi elnök is pózolt annak idején egy divatlapnak, de ez még a 70-es években történt, és rajta több ruha volt. Az újságírók egy része megpróbálta védelmébe venni Baciut, azt kérték társaiktól, hogy ne a látszat alapján ítélkezzenek és legalább várják meg, amíg megszólal. A kijelölt miniszterelnök azonban nem akart kockáztatni: még mielőtt a parlamenti meghallgatásra került volna sor, visszavonta Baciu jelölését.

Dacian Cioloș második nekifutásra a 39 éves Patriciu Achimas-Cadariut, a kolozsvári onkológia igazgatóját jelölte a bukaresti egészségügyi miniszteri posztra. Az új kormány beiktatásáról várhatóan kedden szavaz a bukaresti parlament.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."