Ponta otthagy(hat)ja a PSD-t

Elküldi lemondólevelét "biankóban" Liviu Dragneának - azt mondta, hogy nem várja meg, amíg kirúgják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

VictorPonta
Victor nem sző összeesküvést, azt mondja
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. március 08., 15:07
0 hozzászólás. 

"A véleménynyilvánításhoz való jogomhoz ragaszkodom, és ezután is el fogom mondani, amit gondolok. Én nem akarom, hogy engem bárki is kitegyen a pártból, ezért elküldöm Liviu Dragneának a biankó lemondólevelemet, és amikor úgy gondolja, hogy nagyon megharagítottam, iktatja azt, és azzal megszabadult tőlem. De azt ne kérjék tőlem, hogy fogjam be a számat. Ebben a korban ezt már nem tudom megtenni" — nyilatkozta Victor Ponta a parlament épületében, amikor arról kérdezték az újságírók, hogy fontolgatja-e a pártból való kilépését.

Ponta hozzátette, továbbra is támogatja a Sorin Grindeanu vezette kormányt, és ezután is arra biztatja az embereket, hogy szavazzanak a PSD-re.

"Decemberben beszéltem utoljára telefonon Liviu Dragneával. Ő hívott fel, hogy megkérdezze, igaz-e, hogy aznap este találkozom Teodorovici-csal meg Bănicioiuval, hogy összeesküvéseket szőjünk. Letettem a telefont, lefilmeztem magamat egy kb. 3.000 km-re levő golfpályán, és elküldtem neki a kisfilmet azzal a megjegyzéssel, hogy ne hallgasson minden bolondra" — fogalmazott Ponta, majd hozzáfűzte, ha bárkit is zavarnak bíráló hozzászólásai, kész függetlenként tevékenykedni a továbbiakban, "és akkor senkinek nem kell majd azzal foglalkoznia, hogy mit mond".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."