Năstase bírálta Dragneát

Szerinte a kormány nem állhat gyámság alatt és Dragneának változtania kell a kommunikációján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

adriannastase
Beszólogat a volt
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. március 14., 13:07
0 hozzászólás. 

"Amíg a PSD ezt nem érti meg, nem tudja visszanyerni a lakosság bizalmát, és a kormányzás sem lesz sikeres. A kormánynak függetlennek kell lennie, saját kommunikációval. Pártelnökként nem fogalmazhatsz úgy, hogy 'Felkérem a kormányt, hogy...', 'Tolmácsolom a kormánynak, hogy...', 'Kérni fogom a kormánytól, hogy...' Ezt nem lehet, a kormány nem áll gyámság alatt. A kabinetnek kell hogy legyen tekintélye, márpedig jelen körülmények között nem lehet. Ezért úgy gondolom, hogy Liviu Dragneának változtatnia kell a kommunikációján" — fogalmazott Adrian Năstase az Antena 3 televízió egyik műsorában.

A volt miniszterelnök kifejtette, a politika csapatsport és ez Victor Pontára is érvényes, akinek szerinte kevesebbet kellene szerepelnie a televízióban, és többet kellene csapatszellemben dolgoznia.

Adrian Năstase ama meggyőződésének is hangot adott, hogy sem Liviu Dragnea, sem Victor Ponta nem indul majd a két év múlva sorra kerülő államelnök-választáson. Szerinte "semlegesebb profilú" jelöltre lenne szüksége a PSD-nek, és azt sem tartja kizártnak, hogy nő lesz az illető.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."