Blaga megy, Igaş jön – belügyminisztert cserélt Románia

A Közigazgatási és Belügyminisztérium éléről távozik Vasile Blaga, helyét Traian Igaş, a Demokrata-Liberális Párt (PDL) szenátusi frakciójának vezetője veszi át.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 28., 08:33
0 hozzászólás. 


Vasile Blaga belügyminiszter a tegnapi napon benyújtotta lemondását és vele együtt távozik posztjáról a csendőrség, az Ilfov Megyei Rendőr-főkapitányság és a közbiztonsági főosztály parancsnoka, valamint a közigazgatási államtitkár.

Bedohazi

Vasile Blaga, Traian Băsescu, Constantin Traian Igaș

A pénteki, Cotroceni-i palota előtti illegális rendőrfelvonulás miatt lemondott a belügyminiszter, mint mondta a rend védelmezőinek ugyanolyan joguk van a tiltakozáshoz, mint bármely más állampolgárnak, de semmiképpen sem tehetik ezt a törvényesség kereteinek áthágásával. Elutasította ugyanakkor, hogy a tüntetők néhány ezres csoportját azonosítsák a rendvédelem területén dolgozók egészével.

Bedohazi

Traian Băsescu államfő elnöki rendelettel Traian Igaşt, a Demokrata-Liberális Párt (PDL) szenátusi frakciójának vezetőjét nevezte ki a Közigazgatási és Belügyminisztérium élére Vasile Blaga lemondása után, akit este 20 órakor be is iktattak.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."