A fináncok mellé álltak a rendőrök és tanárok

Több közalkalmazottakat tömörítő szakszervezet is szolidaritását fejezte ki a pénzügyminisztérium alkalmazottainak tüntetésével, így a rendőrök és tanügyi dolgozók szervezetei is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Penzugy
Penzugy
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 15., 09:04
1 hozzászólás. 


A Sed Lex szakszervezet vezetője, Vasile Marica szerda este a Pénzügyminisztériumba látogatott, hogy tárgyaljon a tárcavezetővel. Ugyanakkor megkísérelte szervezett tiltakozássá alakítani a minisztérium folyosóján összegyűlt alkalmazottak tiltakozását - írja a manna.ro.

A Spiru Haret és az Alma Mater szakszervezetek is csatlakoztak a Sed Lexhez. "Szolidaritásra van szükség, mert problémáink közösek" - nyilatkozta Marius Nistor, a Spiru Haret elnöke.

Florin Vâlnei, a rendőröket tömörítő Pro Lex szakszervezet vezetője szintén ellátogatott a Pénzügyminisztérium épületébe, és támogatásáról biztosította az összegyűlt tüntetőket, akik ott töltötték az éjszakát.

Szerdán több száz pénzügyminisztériumi alkalmazott gyűlt össze az intézmény épületének folyosóján, tiltakozva a bércsökkentések miatt. A tegnapi és a mai nap folyamán több nagyváros adóhivatala, valamint más, a Pénzügyminisztériumhoz tartozó intézmény is csatlakozott a sztrájkhoz.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hóki
2010-10-15 16:23:48
ppp
a tanárokat még úgy ahogy megértem, mert nekik ez a szakmájuk, de a pénzügyesek hova szökdösnek, lehet keresni más munkahelyet vagy másodállást.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."