UPC csomagban az Erdélyi Magyar Televízió

Október 25-től egy újabb kitűzött célt sikerült az Erdély TV-nek megvalósítani azzal, hogy bekerült a UPC kábelcsatorna, Pannónia nevű digitális csomagjába.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

ErdelyTV
ErdelyTV
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 26., 12:02
0 hozzászólás. 


Ezzel országszerte, több tízezerrel nő nézőinek száma. „ Azt szeretnénk, ha ez nézőinkkel egy kétoldalú kapcsolatot teremtene meg, hiszen ez az egyetlen magyar televízió ami országosan fogható, az erdélyi magyarsághoz szól, és egész nap sugároz. Azt szeretnénk, hogy ne csak nézzék, hanem szóljanak is hozzá! Mondjanak véleményt, tegyenek javaslatot, honlapunkon, telefonszámainkon, keressék riportereinket! Hozzászólásaikkal formálják, alakítsák velünk együtt az Erdélyi Magyar Televíziót!"- hangsúlyozta Nagy Zsolt, a televíziót működtető Janovics Jenő Alapítvány elnöke.

ErdelyTV

A 2010-es év meghatározó volt a televízió életében, hiszen ez év májusától az egész országban nézhető. Már nemcsak egy szűkebb környezet, de egy ország magyarsága számára készíti műsorait, igyekszik kiszolgálni nézőit. Célja továbbra is: bemutatni az erdélyi magyarság sokoldalúságát, akár kulturális, akár társadalmi szinten. És ami a legfontosabb: erdélyi magyarok készítik, erdélyi magyaroknak!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."