A jó sofőr kedvezményt kap

Az úgynevezett bonus-malus rendszer bevezetésével a kötelező gépjárműbiztosítás (RCA) összege kisebb lesz azok számára, akik az elmúlt két évben nem okoztak közlekedési károkat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 09., 09:31
3 hozzászólás. 


Angela Toncescu, a Biztosítás-felügyelő Bizottság elnöke a Jurnalul Naţionalnak adott interjújában mondta mindezt – számol be a manna.ro.

Idén a biztosítótársaságok többféle kedvezményt is bevezettek, és szinte biztos, hogy a legtöbb gépkocsivezető beleesik valamelyik kedvezményes kategóriába - nyilatkozta az elnökasszony.

Hozzátette: akik 2009-ben és 2010-ben nem okoztak közlekedési károkat, jövőre 20 százalékkal kevesebb biztosítási díjat kell fizessenek.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Isty
2010-12-09 11:53:50
Ezt mar 5 eve hallom, de soha nem reszesultem benne :-) Minden evben elmondjak de amikor megveszed a biztositast akkor ilyen kedvezmeny konkretan nincs :)))
avatar
dak
2010-12-09 18:30:57
KERESEM BMW X6 fekete benzines
Szóval Tisztelt szemfüles Erdélyiek ! Budapestről ELLOPTAK egy fekete benzines BMW X6 GÉPKOCSIT. Annyit lehet tudni, hogy Romániába vitték. A magyar hatóságok tehetetlenek, és nem tudtak átnyúlni, sőt...
A gépkocsit 2010. áprilisában vitték el. Ha környezetükben olyan személynél, mint ahogy itt előzöekbenÖnök is írták gyanús figurák, vagy életvitele, anyagi helyzete nem engedné meg ilyen 60ezer euros autót, kérem akár névtelenül is hívják fel a rendőrség figyelmét. Ugyan is a legtöbb X6 BMW lopott, mert nagyon keveset adnak el hivatalosan és még is sok közlekedik az utakon.

KÉREM A SEGÍTSÉGÜKET, abban is, hogy adjanak ötletet, hol, és kivel vegyem fel a kapcsolatot Romániában akik speciálisan, de HIVATALOSAN, foglalkoznak lopott autók felderítéssel. Értem ez alatt, biztosítóknak dolgozó magánnyomozók, vagy nyilvántartásba belekukkantani képes személyeket. Sikeres beazonosítás esetén magas jutalom természetes!!! Kérem ezt a felhívásom másolják tovább olyan ismert Romániai oldalakra, a
avatar
trabant
2010-12-09 18:56:19
re:
Dehogy is nincs én a tavalyit is ien kedvezménnyel kötöttem!Kitsit szét kell nézni!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."