Mihai Răzvan Ungureanu a legmegbízhatóbb

A miniszterelnök mellett az ellenzékiekbe vetett hit a legnagyobb – ezt mutatja a legfrissebb felmérés.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 20., 18:20
0 hozzászólás. 

A romániaiak 29 százaléka mondja azt, hogy Mihai Răzvan Ungureanu miniszterelnökben megbízik vagy nagyon megbízik - legalábbis ezt mutatja az Evenimentul Zilei napilap birtokába jutott közvélemény kutatás.

A CSOP végezte felmérés szerint a megbízhatósági lista második helyére a főváros polgármestere, Sorin Oprescu került, benne 28 százalék bízik, míg a harmadik helyen a Szociálliberális Unió (USL) elnöke Crin Antonescu (26 százalék) végzett. A PSD jelenlegi elnökébe, Victor Pontába 25 százalék helyez bizalmat.

Ungureanu tevékenységét illetően a megkérdezettek 38 százaléka mondta azt, hogy elégedett, vagy nagyon elégedett, míg 32 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy elégedetlen vagy nagyon elégedetlen. 30 százalékuk nem tudta, hogy mit válaszoljon a feltett kérdésre.

Ha vasárnap lennének a választások, akkor a felmérésben résztvevők 47-48 százaléka voksolna az ellenzéki USL tömörülésre és 20 százalékuk a PDL-re. Utóbbiak népszerűsége 4 százalékkal nőtt a január 24-25-én végzett közvélemény kutatáshoz képest, míg előbbiek ugyanilyen szinten voltak az elmúlt hónapban is.

Dan Diaconescu pártjára (Partidul Poporului) 18 százalék szavazna, azaz két százalékkal kevesebben, mint az előző megkérdezetteknél.

A CSOP közvélemény kutatását február 16-17-én végezték 725 személy megkérdezésével.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."