Az első nyolcban a legkisebbek

Az elmúlt hétvégén Buzăuban rendezték a 10 évesek országos asztalitenisz csapat- és egyéni döntőjét. A Székelyudvarhelyi ISK az élmezőnyben végzett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 13., 14:38
1 hozzászólás. 

A György István által felkészített együttes (Kövecsi Tamás, Tamás Szabolcs, Szőcs Máté, Sánduly Levente) csapatban először a selejtezőcsoportot nyerte meg: Giurgiuval 4-0, Kézdivásarhellyel 4-0, Besztercével 4-2. Következett a kozépdöntő, ahol ismét nem találtak legyőzőre: Araddal 4-1, Zilahhal 4-0, Iaşi-al 4-1. Ezzel kivívták a jogot, hogy a legjobb nyolc közt szerepeljenek, ahol már két négyes csoportban zajlottak a küzdelmek.

Az elődöntő csoportban kiélezett harcokban szenvedtek vereséget: Câmpulunggal 2-4, Konstancával 3-4, Kolozsvárral 3-4, a helyosztón Lupeni-el mérkőztek meg, és nyertek 4-1 re, így a hetedik helyen végeztek a harmincnyolc gárdát felvonalultató mezőnyben.

Asztalitenisz

Ami az egyéni megmérettetést illeti, mind a három játekos megnyerte a selejtezőcsoportját, Kövecsi Tamásnak nem is kellett játszania, ugyanis kiemelt volt. Az első 32-be mindegyikük bejutott, itt viszont Szőcs Máté és Sánduly Levente kiestek. Kövecsi és Tamás magabiztosan jutottak a legjobb 16 közé, a nyolcaddöntőben pedig már mindkettőjüknek nehéz ellenfele volt, nem tudtak túljutni rajtuk, igy maradtak mindketten a rájátszásra, ahol Kövecsi a tizennnegyedik, Tamás pedig a tizenhatodik helyen végzett.

Ezzel az eredmnnyel mind a négy udvarhelyi biztosította részvételét a november 6-7-én városunkban sorra kerülő utánpótlás-válogató versenyre.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2010-10-13 15:02:24
Gratula fiuk.
g

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."