Ketten a válogatott keretben

Az elmúlt hétvégén a sportcsarnok adott otthont a tízévesek asztalitenisz válogató versenyének, ahol több székelyudvarhelyi sportoló is érdekelt volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 09., 19:31
0 hozzászólás. 

Az ország legjobb 32 tízéves sportolója mérte össze tudását, hogy eldöntse a legjobb 16 mezőnyét, akikre majd a korosztályos román válogatott épül. A György István által iránított Udvarhelyi ISK öt asztaliteniszezőt nevezett: Kövecsi Tamást, Tamás Szabolcsot, Szőcs Mátét, Mihály Dávidot és Sánduly Leventét.

A verseny nagyszerű körülmények közt zajlott, nagyon sok mérkőzést játszottak a gyerekek, hiszen csoportkör, középdöntő, döntő volt a menetrend. A legjobb tizenhatba két udvarhelyi került a legvégén, Kövecsi és Tamás, de a többiek is szorosan követték a mezőnyt.

György István edző honlapunknak nyilatkozva elmondta, ez egy visszajelzés, hogy igazán komoly munka folyik az edzéseken: „Ezzel beigazolódott, hogy a jövőre való tekintettel meg vannak teremtve a kellő alapok. Bízom benne, hogy néhány év múlva ezen sportolók olyan eredményeket szállítanak, melyekre büszke lehet a sportiskola, a város, mindenki. Sajnos elszomorít, hogy a válogatóversenyre alig voltak kíváncsiak a sportszeretők, pedig a gyerekek igazán megérdemeltek volna egy kis buzdítást".


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."