Ismét akcióban az asztaliteniszezők

Az elmúlt hét végén Besztercén rendezték a Paşcanu-Bozga asztalitenisz emlékversenyt ifjúsági, serdulő és újonc kategóriákban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. december 08., 13:31
0 hozzászólás. 

Az ország fontosabb központjai neveztek az eseményre, így igazán erős volt a mezőny. A György István által felkészített Székelyudvarhelyi ISK gárdája az ifiknél Dombi Tihamér és Gál Levente voltak érdekeltek. Előbbi a hetedik, utóbbi a tizenkettedik helyen zárt.

A serdulőknél Onofrei Rareş volt az egyik kiemelt, de visszafogottan játszott a torna alatt, nem találta formáját, így csupán az ötödik lett a végén. A lányoknál azonban Kalóz Anita bebizonyította, hogy a legjobbak közt van a helye, a gyengébb kezdés ellenére több jó képességű versenyzőt is legyőzőött, többet között a a beszterceiek idei országos bajnokát is, így az ötödik lett.

Az újoncoknál nem sikerült a dobogó közelében lenni, de itt érzékelni lehetett, hogy a jövőben egységes gárda kovácsolódhat: hat sportoló végezett az első tizenhatban: Puja Tamas hetedik, Kövecsi Tamás nyolcadik, Tamás Szabolcs kilencedik, Biró Norbert tizenkettedik, Mihály Bence tizenötödik, Zawacky Krisztian tizenkilencedik helyen végezett.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."