Fit.Feel SE – profizmus felsőfokon

Az idényt értékelte a Székelyudvarhelyi Fit.Feel SE. A sikereket nem kell megmagyarázni, de az útat, hogy miként jutottak el eddig, azt lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_fit_feel/sajtajek_dec16
Asztalitenisz_fit_feel/sajtajek_dec16
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. december 20., 17:02
2 hozzászólás. 

Az asztalitenisz B osztályban már az első idényben magasra tették a mércét a klubnál, hiszen a B osztályból újoncként a másododsztályos szereplést célozták meg. Nem figyelt rájuk senki, ez is lehetett a veszte a brassói, a bukaresti és topoloveni együttesnek. Nagy csatában, végig kiélezett harcban sikerült az elsőség elérése.

Mint Dorsonczky József, a Fit.Feel SE elnöke elmondta, a csapatszellem, a hihetetlen győzni akarás és a szakszerű felkészülés döntött arról, hogy a gárda jól szerepelt: „A négy teremtorna során mi mindvégig csapatként viselkedtünk, mikor nem ment valakinek, akkor a másik bíztatta, próbálta átlendíteni a holtponton. Augusztustól heti 12-18 óra tréninggel készültünk a meccsekre, míg az ellenfeleink csak a tornát megelőző napokban edzettek, így fordulóról fordulóra javult a játékunk. Az edzések mindig tematikusan felépítettek voltak, sokat videóztunk, sokat taktikáztunk. Ez meg is hozta a gyümölcsét".

Asztalitenisz_fit_feel/sajtajek_dec16

A csapat további tervei közt az A osztályba jutás szerepel, a selejtezőben a Bukarest SK és a Marosvásárhelyi ISK lesznek az ellenfelek. Az első helyezett jut be egyenes ágon, a második pedig játszik egy pótmeccset.

Görgényi Levente, a gárda edző-játékosa kifejtette: „A miénk volt a halálcsoport, talán sokkal nehezebb volt az, hogy itt diadalmaskodjunk, mint a feljutásért soron következő harcban. De nem elégszünk meg ennyivel, nem dőlünk hátra. Bármi megtörténhet, mi arra törekszünk, hogy az elkezdett úton haladjunk tovább".

Az egyesület magániskolával rendelkezik, ahol már 4-5 évesek tanulják az asztalitenisz fortélyait. Nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdődően minden profi alapokon műkődik, a legújabb, legjobb felszereléssel, sporteszközökkel játszanak a fiatalok.

Asztalitenisz_fit_feel/sajtajek_dec16

A Fit.Feel SE ezen kívül nagy hangsúlyt fektet a tömegsportra is, hiszen a teremben zajlik a városi asztalitenisz-bajnokság, mely egész Udvarhelyszéket megmozgatja, de Csíkszeredából és Sepsiszentgyörgyről is érkeznek együttesek. Ezen kívül tered ad a Sirály SE mozgássérült egyesületnek, itt tartják az országos bajnokságot, valamint évente asztalitenisz diákkupát is szerveznek.




2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
georgebacsi
2010-12-25 12:59:25
Azert a profizmus kifejezes meg egy kicsit tavol all, amig nincs egy szakember vagy egy asztalitenisz szakos edzo a csapatnal, nem beszelve az eredmenyekrol. Hany asztaliteniszezo lett e klub altal kinevelve, kik azok az udvarhelyi asztaliteniszezok akik valamilyen orszagos illetve nemzetkozi versenyen szereztek ermet e klub szineiben, milyen eredmenyek vannak es kik altal leteve az asztalra??? Amig nincs semmi eredmeny,amig nincs szakmai hatter valamint eredmenyes sportolo, addig hogyan lehet profizmusrol beszelni? Azaz beszelni lehet... de az nem AZ!!!
avatar
Golyoxxx
2011-01-15 21:57:17
Turelem rozsat terem. Edzo ur

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."