Óriási lépést tett a Fejér-ISK a bentmaradásért

Kiélezett csatákban, nagyon szoros küzdelemben megnyerte párharcait a Székelyudvarhelyi Fejér-ISK férfi asztalitenisz-csapata az A osztályban maradásért folyó küzdelemben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_top12_febr6
Asztalitenisz_top12_febr6
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 21., 17:29
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyiek Szatmárnémetiben vendégszerepeltek a hét végi, második játéknapon. A György István edző-játékos által irányított csapatba még Mózes Gyulát, Péter Nándort és Rareş Onofreit nevezték. Az első teremtornán megnyerte mindhárom találkozóját a gárda, most csak két összecsapást kellett játszaniuk, hiszen Turnu Severin nem utazott el a helyszínre.

A házigazdákkal kezdett a Fejér-ISK, végig fej-fej mellett haladtak az ellenlábasok. A szatmárnémetiek bevetettek mindent: a játékvezetők őket segítették, ahol tudták, a nézők folyamatosan bekiabáltak. A mindent eldöntő párharcot aztán Péter hozta, így 9–8-ra nyertek a vendégek. Pontszerzők: György 4, Mózes 2 , Péter 2, a Mózes-György páros.

A Buzău ellen is fordulatos meccset vívott az együttes, a fiatalok felnőttek a feladathoz, így a végén az udvarhelyiek örülhettek, 9–7-re nyertek (pontszerzők: György 4, Mózes 2, Onofrei 2, Péter 1). Ami az állást illeti, első Udvarhely 12, második Buzău 10, harmadik Szatmárnémeti 8 ponttal.

A lányoknál is játéknapot rendeztek. A B osztályban az Abrán Mónika, Kalóz Anita, Veres Boróka és Botorok Beáta által alkotott együttes 9-4-re verte a házigazda Topolovenit, majd 9–4-re a Bukaresttől, 9–3-ra a Medgyestől kaptak ki.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."