Sport » Bowling

Bajnoki címért gurítanak

Hatan maradtak állva a bajnoki címért a Tavaszi Bowling Ligában. Mi is hősködtünk, de ez a szint egyelőre túl magas volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

bowling
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. május 30., 15:09
0 hozzászólás. 

Hat fordulót játszottak le a Septimia Szabadidőközpontban a Tavaszi Ligából. A selejtezőmeccsek véget értek, következik a nagy csata: ki lesz a bajnok az amatőr bajnokságban? Az uh.ro csapata is benevezett az eseményre, nekünk csupán a kikapcsolódás, a sportággal való ismerkedés volt a célunk.

Ezt pedig tökéletesen teljesítettük. Minden egyes héten ott voltunk, hadrendbe állva, néha izgatottan, hogy vajon hányszor tudjuk letenni a golyót a sáv közepébe, hány strike jön össze. De ha nem dőlnek a bábuk egyből, akkor talán kettőből. Folyamatosan fejlődtünk, pontszámaink nőttek.

Játszmákat is nyertünk.

Igaz, csak kettőt, de az felért a bajnokság elhódításával. Tetszett, hogy sokan drukkoltak nekünk, mindig használható tanáccsal láttak el bennünket. Ezennel köszönjük. A bowlingot megkedveltük, most már téma a szerkesztőségben, a következő kihívásunk pedig az lesz, hogy meg tudjuk-e tartani ezt a szikrát egész a következő kiírásig. Mert, hogy ott leszünk, az szinte borítékolható.

Mi kiestünk, de a mezőny fele még gurigázhat. Nekik ezután jön el a nagy verseny: június 1-jén, szombaton előbb 10 órától megnézhetik, hogy miként játszanak a „nagyok". A B osztályban szereplő Septimia Sport Klub a pontvadászat utolsó fordulójában a Bukaresti Vincit látja vendégül a szabadidőközpontban.

bowling

15 órától már a Tavaszi Ligában állva maradt hat gárdáé a főszerep. Ezúttal nem egymás ellen játszanak, hanem mindenki lejátszik négy kört, a legtöbbet teljesítő viszi a kupát. Az Al Bundy Tribute Band, a Soóska, a Kékfrankos, a Tigrismedvék, az Elektro-Sokk, és a 4 Strike közül kerül ki a bajnok.

Alkalomhoz illő díjak

Persze a díjkiosztó sem marad el: az arany- és az ezüstérmes ingyenesen vehet részt az országos amatőr bowling-bajnokságban, melyet Cernavodán rendeznek június 21-23-án. A harmadikok ingyenes iratkozási lehetőséget kapnak a IV. Septimia Kupa bowling-bajnokságára.

Szintén díjazni fogják a szervezők a legjobb egyéni teljesítménnyel rendelkező játékost, akinek nyereménye a IV. Septimia Kupa egyéni versenyre való ingyenes részvétel lesz.

Aki lemaradt, kimaradt ebből az idényből, az bánhatja, aki ott volt, de nem lehet ott a döntőn, az nézőként még bekukkinthat. Mint ahogy bárki megteheti szombaton.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."