Sport » Bowling

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira lehet büszke a város, bowlingban is fenomenális eredmények születnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...
bbajnoksag1-05

Nem engedünk a 999-ből

Ennyit akartunk meggurítani. Csak mókából. Vannak, akik...

Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu - gratulálunk nekik!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 17., 13:36
0 hozzászólás. 

Ha a székelyudvarhelyi legnépszerűbb és legjobb eredményeket felmutató sportokról van szó, általában mindenkinek az SzKC és az FK jut eszébe – nyilván nem csak az eredmények, de a népszerűség miatt is. De, míg ez a két csapat képes sportcsarnokokat megtölteni, más, kevésbé népszerű sportágakban is hihetetlen eredmények születnek.

Nemcsak az úszók, a birkózók, az asztaliteniszezők, vagy éppen a floorballosok nyernek sorra versenyeket, de az egyre népszerűbb bowlingban is dőlnek a rekordok, na meg persze a fák. Március 14-én, szombaton a Septimia 1-es számú csapata a bukaresti IDM 2 csapatával játszott, és a jó gurításoknak köszönhetően már a nemzeti ünnep előtt egy nappal ünnepelhettek.

Verzár Lóránt beszámolója szerint nehezen indult az országos bajnokság ezen összecsapás a helyiek számára, csupán az ötödik játékra sikerült összeszedniük magukat, de végül 181 fával voltak jobbak, így bezsebelték a győzelmet.

A csapattagok közül külön említést érdemel Karamán Ibolya, aki február végén olyan eredményt ért el, amire kevéssel ezelőtt még a legfanatikusabb udvarhelyi bowlingosok sem gondoltak volna. A hónap utolsó napján zárult ugyanis a Nemzeti Bowling Duó, egy országos verseny, melynek a női kategóriájában a Karamán IbolyaGeanina Dumitrascu páros vitte a prímet.

Ez a siker már önmagában is értékes lenne, de még fontosabbá teszi az a tény, hogy ez a székelyudvarhelyi bowling történetének eddigi legjobb eredménye, és ezzel egy újabb sportágban sikerült bebizonyítani, hogy Székelyudvarhellyel komolyan számolni kell.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."