Sport » Bowling

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik bowling-bajnokság, a Septimia most azokra is gondolt, akik kettesben gurítanának.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
bbajnoksag1-05

Nem engedünk a 999-ből

Ennyit akartunk meggurítani. Csak mókából. Vannak, akik...

Párosban guríthattok a Septimiában
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 04., 10:43
0 hozzászólás. 

„Guríts és nyerj az új évben is!" szlogennel indította útjára legújabb, pénzdíjas bowling-bajnokságát a Septimia Bowling & Bar. A lényegi különbség a hagyományos csapatversenyekkel szemben, hogy a csapat itt mindössze két főt számol, ezen a két emberen múlik az összteljesítmény.

A Septimia Duo Bajnokság február 9-én rajtol, a párosok február 6-ig nevezhetnek – a csapatok összetétele vegyes is lehet, tehát leigazolt játékosok is játszathatnak. A selejtező öt napon át zajlik, ez idő alatt minden csapat négy sorozatot gurít le, és akárhányszor újra is nevezhet, ha úgy érzi, jobb teljesítményre is képes.

Az öt nap után az első kilenc csapat jut tovább: az első helyezett rögtön a február 14-i döntőbe, míg a többiek elődöntőbe kerülnek, ahonnan az első három páros jut majd a döntőbe. Az elődöntők és a döntők párharcai során már csak 3-3 sorozatot gurítnak, ebből kettőt kell megnyerni a győzelemhez.

A verseny ezúttal pénzdíjas, az első három helyezett csapat a kupa mellett 500, 300, illetve 150 lejt vihet haza. Nevezni, a csapatonkénti 110 lejes nevezési díj fejében a bowling@septimia.ro e-mail címen, illetve a 0742-114.391-es telefonszámon lehet.

Az eddigi nevezéseket, a gurítások időpontjait, és minden egyéb információt ebben a táblázatban lehet nyomon követni, illetve a bajnokság Facebook eseményét is érdemes figyelni.

Strike-ra fel!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."