Sport » Bowling

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia Bowling & Bar: az ötnapos versenyről a legügyesebb játékos 1000 lejt vihet haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...
bbajnoksag1-05

Nem engedünk a 999-ből

Ennyit akartunk meggurítani. Csak mókából. Vannak, akik...

Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 19., 13:12
0 hozzászólás. 

Komoly pénznyereményes bowlingbajnokságot szervez húsvétra a Septimia: az Easter Cup névre keresztelt megmérettetés egy hatnapos, egyéni nyílt kupa lesz, vagyis bárki benevezhet majd rá. A 70 fejenkénti 70 lejes nevezési díjért cserébe négy játék jár, ez alatt bizonyíthatjuk, hogy mi tudjuk a legtöbb fát ledönteni.

Persze, ez nem mindig jön össze, ezért akár újra is lehet nevezni, ez már csak 50 lejbe kerül fejenként. Az igazán ügyeseknek sokszorosan megtérül a díj, hiszen az első helyezettnek nem kevesebb, mint 1 000 lejes pénznyeremény üti a markát. A második helyért 500, a harmadikért 300 lej jár, és ha legalább 60 jelentkező lesz, akkor a 4-8. helyen végzőknek is jár 100-100 lej.

A kiírásnak külön szabályzata van, ahol minden egyes mozzanat részletesen be van mutatva, ez itt érhető el. A kupa órarendjét és további információkat ezen a linken érdemes keresni.

A nevezés már megkezdődött, itt az ideje neked is versenybe szállnod a nyereményekért. Nevezni a helyszínen, a 0742-114.391-as telefonszámon, vagy a bowling@septimia.ro email címen lehet.

Strike-ra fel!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."