Sport » Egyéb sport

Elindultak a kicsik Szatmárnémetire

Ma reggel útnak indultak az FC Székelyudvarhely 2000-ben született tanítványai a Gheorghe Ola Emlékkupa országos döntőjébe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

IMG_4268
IMG_4268
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 17., 10:27
0 hozzászólás. 


Holnap veszi kezdetét a szatmárnémeti sportcsarnokban az országos ifjúsági labdarúgó bajnokság fináléja, amelyre az udvarhelyi csapat november végén harcolta ki a kvalifikációt.

IMG_4270

Az Albert István által felkészített 9 éves korosztály teljes kerettel indult el a nagy megmérettetésre. Hét szülő és két edző (Albert István és Péter Róbert) kíséretében vágtak neki az útnak, amely hosszú lesz egyrészt a nagy táv, másrészt pedig a kedvezőtlen időjárás miatt.

IMG_4268

Az FC Székelyudvarhelynek olyan vetélytársai lesznek, mint a Politehnica Iași, Galaci Acél, Bodzavásár (Buzău), Brassói FC, Dacia Mioveni, Aradi Gloria és a Zilahi Jövő. December 18-án, azaz holnap rajtol a turné, szombatig zajlik a két csoportra osztott selejtezés. Vasárnap a két csoportmásodik játszik a harmadik helyért, a két első pedig a kupáért.

IMG_4269

Albert István edző elmondta, hogy egy tisztes helytállást vár el a csapattól: „természetesen már ez egy jó eredmény, hogy idáig eljutottunk, célunk minél több pontot szerezni.”


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."