Sport » Egyéb sport

Tapasztalatot szereztek Szatmárnémetiben

Hétvégén lezajlott a labdarúgó Gheorghe Ola Emlékverseny országos döntője, amelyen az FC Székelyudvarhely is részt vett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

gheorghe_ola
gheorghe_ola
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 21., 10:54
0 hozzászólás. 


Csütörtökön elindultak, de sajnos pont nélkül jöttek haza szombaton a 2000-ben született udvarhelyi focisták. A kilencéves csemeték Galac, Jászvásár és Arad csapatával kerültek egy csoportba.

Nem kezdtek elég bátran a fiúk, az első meccsen hétgólos vereséget szenvedtek Galactól. Második mérkőzésükün már gólt is szereztek, de ötöt kaptak az ellenféltől, Jászvásártól. Az utolsó találkozójukat a későbbi bajnok Araddal játszották, ahol már egy kicsit magabiztosabban, bátrabban focizgattak, de végül 6-1-re nyertek a partiumiak.

gheorghe_ola
A kép csak illusztráció

A csapat edzője, Albert István elmondta, annak ellenére, hogy mindegyik meccsüket kikapták, meg van elégedve a játékkal. „Egy teljesen új világba csöppentünk bele, más szinten fociztak az ellenfelek, egyiknél sem voltak kiemelkedő egyéniségek, mindegyik együttes csak nagyon jó játékosokkal volt teletűzdelve.”

A csütörtöki induláskor hét szülő kísérte el a gyerkőcöket, de a későbbiekben további négy csatlakozott hozzuk. Folyamatosan biztatták a porontyokat, kitartóan drukkoltak nekik, a hozzáállásuk fantasztikus volt.

Ez a verseny a gyerekeknek mindenképp jó volt tapasztalatszerzés szempontjából, hisz ilyenben még nem volt részük. Albert István kérdésünkre elmondta, hogy jövő évben is el szeretnének jutni a döntőig, de előtte a megyei bajnokság megnyerése a cél.

Az FC Székelyudvarhely eredményei:
FC Székelyudvarhely – Galaci Acél 0-7
Jászvásári Poli - FC Székelyudvarhely 1-5
Aradi Gloria - FC Székelyudvarhely 1-6

Kisdöntő: Brassói FC – Jászvásár 1-0
Döntő: Aradi Gloria – Zilahi Jövő 2-1



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."