Sport » Egyéb sport

Téged is várnak a Tihadár Emlékfutásra

Családias hangulatú, közös szaladásra hív mindenkit a Feel Good Sportegyesület. Hosszú a táv, de a cél, hogy mindenki mosolyogva teljesítse.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

tihadar emléktúra
Közös szaladás a természetben.
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2013. szeptember 24., 15:45
0 hozzászólás. 

Hetedik alkalommal hívnak közös emlékfutásra, ugyanis a Feel Good Sportegyesület idén is megszervezi a Tihadár Emlékfutást, amelyre szeptember 29-én, vasárnap kerül sor. Az eseményre szívesen látnak mindenkit, ahol a szervezők egy baráti, családias hangulatú közös szaladást ígérnek. Hangsúlyozzák, nem versenyről van szó, az elsődleges szempont, hogy mindenki jól érezze magát a természetben való közös mozgás során. A táv 15 kilométer hosszú, olyan régi Udvarhely környéki falvak helyeit érinti, amelyek mára teljesen feledésbe merültek vagy már csak egy-egy utca neve jelzi, hogy valamikor léteztek. A szaladás során Dánfalva, Tihadár, Szentimrefalva és Gyárosfalva valamikori helyszíneit érintik a szaladók.

A szervezők várják azokat a mozogni vágyókat is, akik nincsenek kirobbanó formában, esetleg tartanak a táv hosszúsága miatt, ugyanis az a lényeg, hogy mindenki kényelmesen és jókedvűen teljesítse a távot. A közös szaladás vasárnap reggel 10 órától kezdődik és a Jézus kápolnától indul. További információért és a pontos útvonal megtekintéséhez látogass el az esemény Facebook oldalára.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."