Sport » Egyéb sport

Újraválasztották Tamás Zoltánt

Az elmúlt hétvégén tisztújító gyűlést tartottak a Megyei Labdarúgó Szövetségnél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

tamas_zoltan2
tamas_zoltan2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 09., 08:12
0 hozzászólás. 


Ismét lejárt egy mandátum a Román Labdarúgó Szövetség megyei szintű vezetésénél. Legutóbb 2006-ban volt tisztújító gyűlés, így idén lejárt a négyéves megbízatásuk az akkor megválasztottaknak.

Pénteken délután Csíksomlyón, a Jakab Antal Tanulmányi Központban ült össze a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség közgyűlése, ahol a 69 hivatalosan bejegyzett megyei együttesből 49 képviseltette magát egy-egy szavazóképes taggal.

A régi elnökség beszámolójában sok érdekes információt fedezhetünk fel: Az előző év adatai szerint 2256 leigazolt játékos rúgja a bőrt a megyében. Ebből 1482 felnőtt a 69 nagypályás labdarúgó-, illetve négy futsal-csapat valamelyikénél, a 774 ifjonc pedig megoszolva az 53 együttesnél focizik. Ezen kívül még van az FC Székelyudvarhely (III. liga), a Székelyudvarhelyi Sport Klub (futsal, I. liga), a Szentegyházi Vasas női csapata (I. liga), valamint a csíkszeredai és udvarhelyi utánpótlás együttesek, amelyek már nem megyei szinten űzik a játékot.

tamas_zoltan2
Tamás Zoltán, a Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke

Ezután jöhetett az elnökválasztás, amelyen Tamás Zoltán egy újabb négyéves mandátumot nyert, helyettesei Ravasz József és Hompóth Dezső (Kecseti Lászlót váltotta) alelnökök lettek. Somolyák István is ismét bizalmat kapott a főtitkári pozícióban, Kecseti Pál pedig elfoglalhatja a titkári posztot.

A közgyűlésen elhangzott, hogy a megyében színvonalasnak mondható az Udvarhely- és Csík- körzeti bajnokság, viszont elég nagy probléma, hogy a Gyergyó-környéki megszűnt, amit a következő szezonra orvosolni szeretnének.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."