Sport » Egyéb sport

Japán edzés székely gyerekeknek

Most gyerekek is tanulhatják a harcművészetet, 6 és 12 év közöttiek jelentkezését várják aikido gyerekcsoportba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Aikido
Fotó: Iordache Melinda
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. október 21., 13:39
0 hozzászólás. 

Az aikido az ember harmonikus fejlődésének útja. Külső formája ősi japán harcművészeti iskolákra vezethető vissza, szellemisége pedig mélyen gyökerezik a keleti gondolkodásmódban és kultúrában.

A gyerekfoglalkozásokon a tanulók megismerkednek az aikido alapelemeivel, életkoruknak, testi és szellemi fejlettségüknek megfelelően.

Az edzéseken használt gyakorlási formák megerősítik, rugalmassá és rendezetté teszik a gyerekek testét, valamint elősegítik mozgásuk koordináltabbá és tudatosabbá válását. A gyakorlással a gyerekek türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek a társaikkal való kommunikáció egy különleges formájával.

Aikido

A tapasztalatok szerint az aikido gyakorlása hozzásegít a felnőttekre jellemző helytelen testi és szellemi berögződések (pl. rossz tartás; merev, fölösleges izomfeszültségekkel járó mozdulatok, stressz, stb.) megelőzéséhez vagy a már kialakult rossz szokások megszüntetéséhez.

Az aikido gyerekcsoportban folyamatos tagfelvétel van, 6 és 12 év közöttiek jelentkezését várják. A jelenlegi gyerekcsoportba, jelentkezni lehet a 0745956770 telefonszámon, vagy helyszínen a Septimia fedett pálya teremnél szerdán 17 óra 30 perc és 18 óra 30 perc valamint pénteken 18 óra 30 és 19 óra 30 között, az edzések ideje alatt. Az edzések megtekinthetőek a jelzett időpontokban.

sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."