Sport » Egyéb sport

Idén is repülnek a plüssmacik

December 22-én 16 órától ismét röpködnek a plüssmacik a Rákóczi Centerben. Dobj egy macit te is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Dobj egy macit
Dobj egy macit akció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. december 17., 12:42
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi Black 69 floorballcsapatnak köszönhetően ismerhették meg városunkban a macidobálást.

Az elmúlt két évben a csapat arra kérte a szurkolókat, a floorball iránt érdeklődőket és a jótékonyságra nyitottakat, hogy decemberi gálamérkőzésükön dobják pályára a magukkal hozott macikat és egyéb plüssállatokat, amelyeket később (évente közel 400 darabot) a karácsonyt a székelyudvarhelyi Városi Kórházban töltő gyerekeknek, a Bice-bóca és a Pro Down Alapítványoknak adtak.

Tekintettel a macidobálás egyre népesebb közönségére és a macik ütemesen növekvő darabszámára, a pályára repült plüssmacikból nem csupán a karácsonyt a városi kórházban töltő, hanem hátrányos helyzetű gyerekeknek, továbbá vidéki napköziknek is juttatnak.

Dobj egy macit

Továbbra is egyedülálló esemény városunkban a macidobálás, ezért számítnak arra, hogy idén is sikerül túlszárnyalni az előző évben repülő plüssmacik számát. December 22-én 16 órától tehát legyünk minél többen a Rákóczi Centerben, és hozzunk magunkkal minél több plüssmacit! – tájékoztat a Black 69 Floorballcsapat.

Nyereményjátékkal is kecsegtetik a macit dobálni kívánókat: a Septimia szabadidőközpont jóvoltából egy kétórás és kétszemélyes wellness-utalványt sorsolnak ki azok között, akik a csapat Facebook-oldalára feltöltött képet megosztják.

A hagyományos macidobálás szervezői a Black 69 Floorballcsapat és az Areopolis Floorball Sportegyesület, támogatói az Udvarhelyi Fiatal Fórum, a Rákóczi Center és a Septimia szabadidőközpont, partnere a székelyudvarhelyi Floorbulls floorballcsapat.

IV. Rákóczi Floorballkupa

A Székelyudvarhelyi Areopolis Floorball Sportegyesület és a Black 69 Floorballcsapat december 21-én a Rákóczi Centerben szervezi a hagyományos, immár IV. Rákóczi Floorballkupát.

A téli megmérettetésen erdélyi és magyarországi floorballcsapatok lépnek pályára, köztük csíkszeredai, gyergyószentmiklósi és székelyudvarhelyi gárdák, továbbá egy debreceni csapat is. Benevezett csapatok: a Vékony Vadkan, Szépszem és Csíki Kakasok Csíkszeredából, Warriors FC Gyergyószentmiklósról, DEAC-floorballer.hu Debrecenből, továbbá a Floorballiskola csapata, a Floorbulls és a Black 69 Floorball Team Székelyudvarhelyről.

A Rákóczi Floorballkupa célja a floorball népszerűsítése és hosszú távú meghonosítása, az amatőr floorballsport támogatása, és az aktív közösségi sportélet fontosságának tudatosítása Székelyudvarhelyen. A rendezvényre ingyenes a belépés.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."