Sport » Egyéb sport

Folytatódik a Floorballiskola

A 2%-os felajánlásokból folytatódik a Floorballiskola, további tervek vannak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Több iskola diákjait is tanítanák a teremhokisok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. január 17., 16:30
0 hozzászólás. 

A civil szervezetek munkájának támogatására fordítható 2%-os támogatásokból befolyt összeget (1727 lejt) az Areopolis Floorball Sportegyesület a Floorballiskola folytatására, az iskolai floorball edzések rendszeresítésére, bővítésére, továbbá a diákok sportfelszereléseinek beszerzésére fordítja.

2013-as alakulása óta az Areopolis Floorball Sportegyesület számos sikeres programot, többek között nemzetközi részvétel mellett zajló amatőr floorball kupákat, és a diákokat egészséges, sportolásban gazdag életmódra ösztönző rendezvényt valósított meg Székelyudvarhelyen.

Az egyesület és a Black 69 floorballcsapat legnagyobb érdeklődésnek örvendő programjai, a Floorballiskola és az Iskolai Floorball Vándorkupa 2014-ben is folytatódnak.

A múlt évi iskolai edzésprogramokra alapozva január 20-tól a székelyudvarhelyi Black 69 floorballcsapat tagjai közé tartozó testnevelés tanárok, sportolók és edzők a Rákóczi Sportcentrumban folytatják a középiskolásoknak szervezett felkészítéseket, immár a nemzetközi floorballszabályzatnak megfelelő játékra tanítva az iskolásokat.

Az edzésprogramok során diákokból álló floorballcsapatokat alakítanak, amelyek a II. Iskolai Floorball Vándorkupán mérkőznek meg.

A Floorballiskola elsődleges célja az aktív és egészséges életmód, továbbá a teremhoki népszerűsítése a székelyudvarhelyi diákság körében. Az iskolai edzéseken és a bemutató mérkőzéseken a középiskolások számára az egyesület biztosítja a sportfelszereléseket. Az egyesület január 24-én 19 órától tartja első rendes közgyűlését a Siculus Ifjúsági Házban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."