Sport » Egyéb sport

Jótékonysági meccs lesz Bolyai Csaba megsegítésére

A teremhokisok is akcióba lépnek, szerdai meccsükön adományozhatsz Bolyai Csaba műtétjére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Fotó: Kakasy Botond / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 14., 11:24
0 hozzászólás. 

Április 16-án, szerdán 19 órától a Rákóczi Centrumban jótékonysági mérkőzésen lépnek pályára a székelyudvarhelyi Black 69 és Floorbulls csapatok tagjai annak érdekében, hogy Bolyai Csaba Zoltán műtétjének tetemes költségeihez hozzájáruljanak.

A 27 éves székelyudvarhelyi fiatalember segítségre szorul, mert az orvosok hasi aorta- és ágyéki artériatágulatot, aneurizmát diagnosztizáltak nála, és – sajnos – az artériában már vérrögök is megjelentek. A helyzetet súlyosbítja, hogy kötőszöveti gyengeség is fennáll. Mivel ez az állapot életveszélyes, a következő napokban azonnali műtétre szorul. Az orvosi beavatkozásra egy marosvásárhelyi szakklinikán kerül sor, ennek ára 20 000 lej, mely összeget a családnak nem áll módjában előteremteni.

Bolyai Csaba a Haáz Rezső Múzeum időszakos munkatársa, az Arany Griff Rend Egyesület és a Legendárium csapatának is aktív tagja, az udvarhelyszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács önkéntese és az Udvarhelyi Fiatal Fórum vezetőtanácsának is volt tagja.

A szerdai meccsre a belépés ingyenes, a csapatok arra kérik a nézőket, hogy lehetőségeik szerint segítsék pénzadományokkal Bolyai Csaba Zoltán műtétjének költségeit. A befolyt összeget Csaba édesanyja által megadott bankszámlaszámra utalják, amelyre bárki egyénileg is küldhet adományt: RO46 INGB 0000 9999 0107 1448.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."