Sport » Egyéb sport

Egy ezüst és egy bronzérem jött össze Budapesten

A BVSC asztalitenisz Kupán az udvarhelyi Tamás-Sánduly párosnak babér termett, de a gyerekeket többször lerománozták.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

bpest
Sánduly és Tamás a dobogó második fokán
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 01., 15:22
2 hozzászólás. 

Az U11-es egyéniben Vetésy Norbert és Jenei Barnabás a 32-es főtáblára jutotak, ahol a folytatásban kieséses rendszerben zajlott tovább a verseny. Jenei a negyeddöntőben, Vetésy az elődöntőben kapott ki, így ő harmadik lett.

Az U13-as kategóriában Sánduly Levente az első fordulóban magabiztosan győzte le a kínai származású Xiongot, majd a nyírbátori Szeles legyőzésével a legjobb nyolc közé jutott, ahol az első számú kiemelt András ellen nagy csatában maradt alul 3-1-re, így ötödik lett.

A serdülők páros versenyében a Tamás Szabolcs - Sánduly Levente páros döntőig menetelt, ahol vereséget szenvedtek 3-2-re, így az ezüstérmet hozhatták haza. Az elődöntőben a Malév SC-vel játszó udvarhelyieknek el kellett viselniük az ottaniak folyamatos románozását.

A serdülő egyéniben szintén Tamás és Sánduly indult, a nyolcaddöntőben Sándulynak megint Malév SC-s ellenfél és egy újabb adag románozás jutott. Ezúttal a magyarországi sportoló bizonyult jobbnak: 4-3-ra győzött egy közel egyórás meccs után. Tamás Szabolcs ebben a számban ötödik lett.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Schubert Gyula
2014-09-04 19:52:06
Kedves Gyerekek! Gratulálok a sikerhez! Budapest szülöttje és lakójaként szégyenlem magam a sok tájékozatlan, műveletlen bunkó helyett, akik megsértettek benneteket!
avatar
jutacs
2014-09-06 20:33:44
sajnos, az a benyomasom, hogy a szekelyeket - meg ha csak gyerekek is!!!- a romanok sem nezik le annyira , mint az istenitett magyarok..
Cafoljon meg valaki!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."