Sport » Egyéb sport

Csapatezüstöt nyertek az udvarhelyi birkózók

Egy bajnoki címet és több érmet nyert a 23 év alatti udvarhelyi birkózócsapat a Korondon megrendezett országos döntőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

u23
Színvonalas meccsek voltak a korondi sportcsarnok szőnyegén
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 22., 09:11
0 hozzászólás. 

A Lőrincz Márton sportcsarnokban szombaton léptek szőnyegre a rendszerváltás után első ízben megszervezett U23-as döntőben az ország legjobbjai – tulajdonképpen az ifi és a felnőtt kategória közötti korosztály számára szervezték a versenyt, ahol nyolc-nyolc súlycsoportban küzdöttek meg a bajnoki címekért.

A nőknél 27 sportoló (14 klubot képviselve), míg a férfiaknál 29 sportoló (19 klub) birkózott. A Katona László, Bodrogi Csaba és Józsa Gábor edzők által felkészített udvarhelyi sportolók közül az 57 kilogrammos súlycsoportban Ambrus Levente országos bajnoki címet szerzett - itt Pál Tibor ezüst-, Gronic Dmitrij bronzérmes lett.

A 65 kg-os súlycsoportban az esélyes Katona Zsolt a döntőt elveszítette, 70 kg-ban Szabó Sándor bronzérmes lett, Balázs Zsolt a 4. helyen végzett, de 97 kg-ben Koszta Vencel is bronzérmes lett. A nőknél két bronz jött össze: Katona Beáta 48 kg-ben és Lőrincz Orsolya 75 kg-ben.

A csapatversenyben a nőknél Sepsiszentgyörgy nyerte, a férfaknál pedig Resica – utóbbiaknál a székelyudvarhelyieké lett az ezüstérem, Marosvásárhely harmadik lett.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."