Sport » Egyéb sport

Rali helyett irány az oltár (videó)

Rali videóban, ahogy ti láttátok. Csemegéztünk a videóitokból, s bemutatunk néhányat, amelyek visszaadnak egy keveset a gumifüstös hétvégéből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

rali vid kikep-1
Ezt is ti küldtétek | Fotó: Lukácsi Lehel
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. október 09., 21:19
1 hozzászólás. 

Elkapni a pillanatot nem egyszerű, de az olvasóink által beküldött képes válogatásunkban még így is sikerült jó néhány felejthetetlen s egyben megismételhetetlen jelenetet megmutatnunk.

Azt hinnénk, könnyebb filmezni egy ilyen eseményt, de megnyugtatunk mindenkit, hogy nem. Tudjuk miről beszélünk, hiszen mi is megpróbáltuk. A temérdek beküldött videóból csokorba szedtük a leghangulatosabb jeleneteket, kisfilmeket.

A legrövidebb versenytáv a szuperspeciális szakasz volt, de még ezt sem lehetett egy kameraállásból átfedni. Elsőként a László Attila által rögzített rövid jeleneteket mutatjuk, amelyek a kórház melletti körforgalom hangulatából adnak vissza, ahogy szurkolnak a nézők az ott pörgő-forgó autóknak.

Ugyancsak a szuperspeciálist látjuk Lázár Botond felvételein, aki a rendőrség előtt rögzítette a verseny „keményebb" résztvevőit. Igaz, a bömbösök már nem fértek bele a több mint 17 perces klipbe, de így is bőven láthatunk gumiégetést, pörgetést, csúsztatást.

Ha már kimaradtak a BMW-k, kárpótlásul Berki István második videóján láthatjuk, amint a Sipos-Matus páros sárga BMW-jével pörög a körforgalomban.

Az aszfaltról menjünk ki a murvás utakra, hiszen az igazi tereprali ott zajlik. Adorjáni Attila három rövid videón mutatja meg, hogy hasítottak a versenyzők a köves úton. A videók belassításával csak még hatásosabbá teszi a néző számára az autók küzdelmét a mezei terepen.

Szintén nem érdemes kihagyni Lázár Alpár három rövid filmjét, aki közeli kameraállásból rögzítette az elsuhanó autókat. A sajátos színvilág érdekes hatást kölcsönöz a videóknak.

Egy majdnem átfogó kisfilmet kapunk Tibád Csabától a Hargita Gyöngye Raliról. Az öt perces anyag több helyszínen készített felvételeket és rengeteg versenyzőt mutat meg. Az igényesen összerakott videót kellemes zene kíséri, ne hagyjuk ki.

És a végére maradjon egy kis érdekesség is. A Kőházi Károlyék fehér BMW-je több, az olvasók által beküldött felvételen is a sáncban van, vagy onnan próbálják meg kiszedni. Szabadi Előd rövid filmjén láthatjuk, miként is került oda.

De voltak szebb pillanatai is a fehér bömbösnek, Lukácsi Leheltől egy igazi werkfilm részletet kaptunk egy lagzi fotózásról, ahol az ara menyasszonyi ruhában tartja meg a füstölgő kerekű raliautót. Az ugyan nem derül ki, hogy a házas élet elől menekül-e a sofőr, vagy csak a dobogós helyért szeretné folytatni a versenyt.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
patyi
2014-10-10 09:51:45
Csabika
A Tibad Csabika videoja a legjobb, ugyes munkat vegzett nagyon.
Gratula neki :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."