Sport » Egyéb sport

Elindult a Hargita Off-Road Trophy

Ma reggel startolt a Román Nemzeti Off-Road bajnokság 5-ik fordulója, ami egyben a 4-ik Hargita Off-Road Trophy kezdetét is jelenti.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

siculusoffroad
siculusoffroad
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. szeptember 04., 12:08
1 hozzászólás. 


Reggel 9 órakór volt a verseny virtuális rajtja a városi sportcsarnoknál, amit egy óra múlva a kerekerdei Nagyoldal motocross-pályáján az igazi rajt követett. A versenyzők 200 kilométert kell legyűrjenek 48 óra alatt. Megkeresésünkre Toró Attila, a Siculus Offroad clubtól elmondta, hogy idén összesen 50 autót neveztek be a versenyre, melyből 27 az open kategóriában, 17 az extrémben, míg 6 a standardban indul. A versenyzők közül 10 sofőr udvarhelyi, tizenketten pedig Magyarországról érkeztek. A szervezőség dolgát kissé megnehezítette a madárvédelmi ügynökség, ugyanis az eredeti útvonal területvédelmi zónán haladt át, ezért módosítani kellett azt.
offroad Habár a 200 kilométeres útszakasz megtételére 48 óra a maximális rendelkezésre álló idő (kivétel a standard kategória, ahol csak 24 órán át folyik a küzdelem), az előzetes tapasztalatok azt mutatják, hogy a legjobb indulók valamivel több, mint 24 óra alatt képesek teljesíteni a távot.

A verseny második része, az ügyességi, más néven trial verseny a Nagyoldalban folyik. A hosszas túrával ellentétben, ez az esemény a nézők számára igencsak érdekes élményeket nyújthat, ezért vasárnap reggel 10 órakór érdemes kilátogatni a kerekerdőn található motocross pályára.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
...anyád álruhában...
2010-11-04 20:20:22
Esetleg az idei versenyről valaki tud valami infót, hogy hol fog zajlani?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."