Sport » Egyéb sport

Labdává válnak a mackók

Ezúttal nem macit, hanem színes labdát kell dobnod a pályára. December 21-én újabb jótékonysági akciót tartanak a teremhokisok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

szineslabdak
Elővételben is lehet labdát igényelni
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. december 11., 15:27
0 hozzászólás. 

Évente macidobálással segíthetted az ünnepeket a kórházban töltő gyerekeket. A Bice-bóca és a Pro Down Alapítványok, illetve óvodák és árvaházak is részesültek azokból a plüssmacikból, amelyeket karácsony előtt néhány nappal dobtál a Rákóczi Center padlójára a két udvarhelyi teremhoki csapat, a Black 69 és a Floorbulls közti meccsen.

Mindig az első gól után repültek a macik, hosszú percekbe telt, amíg a sportolók összeszedték.

A jótékonykodás idén sem marad el, hiszen december 21-én, vasárnap 16 órától ismét meccsel a két csapat meghív, hogy te is ott legyél a Rákócziban. A dolog annyiban módosult, hogy nem plüssmacit, hanem helyben megvásárolható színes gumilabdát kell bedobnod a nézőtérre, amikor először megrezzen a háló.

Így szerezhetsz labdát

Sőt, ezeket a színes labdákat jelképes összegért (egy labda 5 lej, három pedig akciósan 10) nemcsak a helyszínen, a meccs előtt, hanem már hétfőtől, december 15-től az UFF-irodában (Kossuth Lajos utca 20.) és a Zseb Játszóház és Kávézóban (Merkúr Áruház emelete) is be lehet szerezni. Az UFF-nál és a Zsebben nem labdát kapsz, hanem szelvényt, amit majd a helyszínen tudsz beváltani labdára.

Az így befolyt összeget a Szent Ferenc Egyesület a Sérült Gyerekekért részére utalják a floorballososk, az egyesület különböző – a gyermekek megfelelő neveléséhez szükséges – fejlesztő játékokat vásárol majd.

Váltsd meg a labdáidat, gyere, szurkolj és dobj!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."