Sport » Egyéb sport

Areopolis: Az vagy, amit teszel!

Tevékenységi és pénzügyi beszámolót hallgattak meg, új tagokat vettek fel Románia elsőszámú teremhoki-együttesének közgyűlésén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

black69
Fotó: Balázs Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. február 20., 11:03
0 hozzászólás. 

A néhány éve Székelyudvarhelyen is meghonosított sportág, a floorball helyi zászlóvivője nemcsak a pályán aktív, hanem azon kívül is. Csütörtök este az Udvarheyi Fiatal Fórum konferenciatermében (a Siculus Ifjúsági Ház egykori „kakasülőjének" átalakított részén) tartotta az Areopolis Sportegyesület, vagyis a Black 69 csapat húsz tagja az egyesület közgyűlését, amit Csáki Gergely egyesületi elnök és Somogyi Attila projektvezető vezettek.

A tagok meghallgatták és elfogadták a múlt évi tevékenységi és pénzügyi beszámolót, amiből kiderült, hogy összesen 7 274 lejnyi adományt gyűjtöttek csak azzal, hogy sportoltak. A 2 százalékos felajánlásokból is sok pénz folyt be az egyesülethez. „Az vagy, amit teszel!" – ez a csapat egyik jelmondata, ami főleg a jótékonykodásra utal.

Ami a sportot illeti, az együttes tavaly igen sikeres rendezvényeket, tornákat szervezett, illetve részt vett máshol szervezett, hasonló megmérettetéseken. 2015-ben is folytatják ezeket, amiket pályázati úton nyert pénzekből fedeznek.

Szakmailag is fejlődik a csapat. Az együttes elsőszámú kapusa, Somogyi Attila a lettországi Rigában vesz részt idén tavasszal egy floorball-kapusoknak rendezett többnapos tréningen.

Az egyesület továbbra is a sportos életmódot, a sportág népszerűsítését (erre szolgál a gyerekek számára elindított Floorballiskola) és a jótékonykodást tartja legfontosabb célkitűzéseinek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."