Sport » Egyéb sport

Hat csapat vesz részt a szombati floorball-kupán

Negyedik kiadásához érkezett az Erdélyi Floorball Kupa, szombaton a Rákóczi Centerben szurkolhatsz a udvarhelyieknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

edzes black69
Edzésen a Black69 csapata. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. május 27., 13:34
0 hozzászólás. 

Az Areopolis Floorball Sportegyesület és a Black 69 Floorball Team 2015 első, floorballsportot népszerűsítő és meghonosító rendezvényét tartja május 30-án, szombaton. A IV. Erdélyi Floorball Kupára hat csapat nevezett, a két udvarhelyi együttesen (Black 69, Floorbulls) kívül három csíkszeredai együttes (Vékony Vadkan, Pro Street, Capitals), valamint a debreceni DEAC csapata nevezett be.

A mezőnyt két csoportra osztották (A: Floorbulls, Pro Street, Captals, B: Black 69, Vékony Vadkan, DEAC), a csoportok után az első két-két továbbjutó elődöntőket, majd helyosztókat játszik. A meccsek 2x20 percesek lesznek, nagypályán, 5+1-es felállásban zajlanak. A IV. Erdélyi Floorball Kupa meccseit a székelyudvarhelyi Rákóczi Centerben játsszák, a mérkőzésekre a belépés ingyenes.

Ide tartozik, hogy az Areopolis Floorball Sportegyesület és a Black 69 Floorball Team ősszel indítja a harmadik Floorballiskolát, mely immár három korosztályt – a II-IV., az V-VIII. és a IX-XII. osztályos tanulók – is bevon a floorballsport oktatásába, továbbá hamarosan startol a Bringázz a Floorballsulival című projektjük is, melynek során szabályos biciklizésre, illetve környezettudatos természetjárásra is oktatják a diákokat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."