Sport » Egyéb sport

Négy érmet hoztak a vásárhelyi versenyről az úszók

Tizennégy sportoló négy érmet úszott a hét végén a Weekenden.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

mvsummertrophy
Több mint egy tucat udvarhelyi gyerek úszott Vásárhelyen
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. június 15., 10:48
0 hozzászólás. 

Marosvásárhelyen másodszor szervezték meg a Summer Trophy úszóversenyt június 13-án a Weekend-telepen, amin 29 klub vett részt. A Septimia SK csapata 14 sportolóval volt jelen a versenyen, a 2007-es korosztályban Szélyes Réka, Demény Viktória, Gál Lehel és Kuti Anita, a 2006-osban Csergő Melinda, Bokor Balázs és Szabó Szélyes Szilárd, a 2005-ös korosztályban Csáki Villő, Kun Bence, Bordi Ágnes és Ilyés Dániel, a 2002-esben pedig Kuti Attila, Goda Dánilel és Antal Levente úsztak, a csapatot Buti László és Demeter László edzők kísérték el.

A csapat négy dobogós helyezést szerzett. Kuti Anita kétszer állhatott fel dobogóra, második lett 50 méteres mellúszásban (57.21 mp) és harmadik 50m hátúszásban (47.84 mp). Bokor Balázs második lett 50m mellen (47.69), a kadett korosztályból pedig Kuti Attila a dobogó második fokára állhatott fel 100m mellen - az egy hónappal ezelőtt úszott egyéni idejét (1'23"47) most 1'21"70-re javította.

A június 20-i, VI. Septimia gyerekúszóversenyen mindegyik gyerek versenyezni fog a Septimia kültéri medencéjében. Júliusban az országos bajnokság döntőjén úsznak a gyerekek.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."