Sport » Egyéb sport

Bringázni is tanultak az ifjú floorballosok

Nemcsak a labdát kergették ütőikkel, hanem biztonságos biciklizést is tanultak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

floorballsulizetev1
Veszélyhelyzeteket is modelleztek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 07., 10:09
0 hozzászólás. 

Az Areopolis Floorball SE és a székelyudvarhelyi Black 69 floorballcsapat által harmadik éve működtetett Floorballiskola több növendéke bringa- és floorballoktatáson, továbbá környezettudatosságra nevelésen vett részt Zeteváralján. Július 3. és 5. között a Tekerj a Floorballsulival! elnevezésű rendezvényen a Szekler Teker civil mozgalom bringásai biciklis oktató- és akadálypályát építettek, ahol a fiatal floorballosok szakemberek vezetésével számba vették többek között a két keréken közlekedőkre leselkedő tíz legveszélyesebb közúti balesettípust, illetve ezek hatékony kiküszöbölését.

A programban a közlekedésbiztonság mellett a különböző terepviszonyokon történő bringázási technikákra is kitértek, oktató jellegű elméleti előadás, továbbá biciklis ügyességi verseny is volt.

floorballsulizetev2

A rendezvényen a környezetvédelmi téma is terítékre került, Ambrus László az Otus Egyesület részéről a Hargita megyei védett növények és állatfajok bemutatása mellett kitért környezetünket leginkább fenyegető veszélyekre, illetve ezek mindenki által alkalmazható, hétköznapi módszerekkel történő kiküszöbölésére is.

A csapatépítő és szabadidős tevékenységek mellett a floorball sem maradt el, profi bajnokságokban játszó csapatok, illetve a magyar U19-es válogatott néhány mérkőzését is megtekintették, illetve kielemezték a floorballiskolások, illetve a Black 69 floorballcsapat tagjai.

Az Areopolis SE III. Floorballiskolája és Iskolai Floorball Vándorkupája szeptemberben startol, immár három korosztályt bevonva a tevékenységekbe.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."