Sport » Egyéb sport

Újabb floorball kupán szurkolhatsz

Hatodjára lesz Rákóczi Floorball Kupa, november végén ragadnak ütőt a játékosok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

black69csapat1
November 28-án leszenk a meccsek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 28., 12:13
0 hozzászólás. 

Néhány hét múlva ismét farkasszemet nézhetnek egymással a Székelyudvarhelyre látogató és helyi, illetve környékbeli csapatok, hazaiak és külföldiek egyaránt. A székelyudvarhelyi Areopolis Floorball Sportegyesület és a Black 69 floorball csapat november 28-án a Rákóczi Centerben szervezi a hagyományos, immár VI. Rákóczi Floorball Kupát, mely az Erdélyi Floorball Kupa mellett méltán nevezhető környékünk legnagyobb floorball-eseményének.

A floorballkupa szervezése mellett további két hagyományos program megvalósítása is javában tart. A III. Floorballiskola záróeseményét, a III. Iskolai Floorball Vándorkupát december 19-én tartják, a Black 69 ifjúsági csapata, a B69 Floorballiskola már nevezett is a november végi kupára. Az évet záró jótékonysági floorball-mérkőzés december 20-án lesz.

black69

2015-ben a Rákóczi Floorball Kupa célja nem változott: a floorball hangsúlyos népszerűsítése és hosszú távú meghonosítása, az amatőr floorballsport támogatása, és az aktív közösségi sportélet fontosságának tudatosítása mind Székelyudvarhelyen, mind Székelyföldön.

A kupa a már megszokott feltételek közt zajlik, a nemzetközi szabályzatnak megfelelően, 5+1-es felállásban, nagypályás mérkőzéseken küzdenek meg egymással a benevezett csapatok. A tervezett játékidő 2x20 perc, futóórával.

floorball rakoczi kupa uh-3

A részvételi feltételekről, egyéb szervezési kérdésekről és a játékszabályokról bővebb tájékoztatást az Areopolis Floorball Sportegyesület honlapján, e-mail címén (areopolis.floorball@gmail.com), vagy a csapat Facebook-oldalán, illetve a VI. Rákóczi Floorball Kupa eseményén lehet érdeklődni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."