Sport » Egyéb sport

A Floorbulls nyerte a Rákóczi Kupát

Megint a két udvarhelyi csapat jutott a nyolccsapatos teremhoki kupa döntőjébe, ezúttal a narancssárgák bizonyultak jobbnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

black69floorbulls2-4
Fotók: Nagy-Imecs Péter, Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. november 29., 21:41
0 hozzászólás. 

A Rákóczi Centerben játszották le a sportteremről elnevezett floorball kupa mérkőzéseit szombaton, a nyolccsapatos mezőnyt két csoportba osztották. Udvarhelyről a két felnőtt együttes mellett a Black 69 ificsapata, a közép- és általános iskolásokból álló Floorballsuli csapata is játszott a tornán.

Az A-csoportban a házigazda és szervező Black 69 simán hozta a meccseit, az első helyen végzett, a másik négyesben szintén udvarhelyi együttes, a Floorbulls nyert. Az elődöntők már kiegyensúlyozott, erős meccseket hoztak, mindkét találkozón egygólos győzelem született.

donto2

A döntőben kemény összecsapást produkált a két udvarhelyi felnőtt csapat, a narancssárga mezes „bikák" vezettek Bak Ferenc góljával, Bodrogi Zsolt egyenlítése után kétszer is gólt szereztek Hajdu Levente és Kacsó Zoltán révén. A második félidőben megint egy gólra közelített a Black 69 Bodrogi szép találatával, de a vége előtt pár perccel László Zsolt állított helyzetből lőtt a hosszú felsőbe, beállítva a 4–2-es végeredményt.

A csíkszeredai csapat a harmadik hely mellé két egyéni díjat is begyűjtött, a torna legjobb játékosának ugyanis csapatkapitányuk, Nyisztor Szabolcs bizonyult, a pontkirály pedig csapattársa, Bálint Szabolcs lett 21 góllal, illetve gólpasszal – ebben a sportágban ugyanis az assziszt és a gól is egy pontot ér. A legjobb kapus a debreceni Héjja Gábor lett. 

VI. Rákóczi Floorball Kupa

A-csoport: Black 69–Floorballsuli 12–1, Csíkszeredai St. Petersburg–Marosvásárhelyi Red Arrow 18–2, Black 69–St. Petersburg 7–5, Red Arrow–Floorballsuli 3–0, Black 69–Red Arrow 6–0, St. Petersburg–Floorballsuli 13–2.

1. Black 69, 2. St. Petersburg, 3. Red Arrow, 4. Floorballsuli.

B-csoport: Floorbulls–Debreceni DEAC 4–0, Csíkszeredai Capitals–Gyergyószentmiklósi Warriors 14–2, Capitals–Floorbulls 1–1, DEAC–Warriors 8–1, Floorbulls–Warriors 7–0, DEAC–Capitals 2–0.

1. Floorbulls 69, 2. DEAC, 3. Capitals, 4. Warrors.

Elődöntők: Black 69–DEAC 1–0, Floorbulls–St. Petersburg 4–3

Kisdöntő: St. Petersburg–DEAC 6–4

Döntő: Floorbulls–Black 69 4–2



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."