Sport » Egyéb sport

12 órás enduró verseny Deság környékén

A Hargita megyei Deság helység ad otthont a 2010 július 31.-én, a székelyudvarhelyi „Künn Racing Moto Club” szervezésében megrendezésre kerülő „Hargita 12 hour Enduro” versenynek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Egyeb
Egyeb
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. július 29., 12:37
1 hozzászólás. 

A verseny célja, hogy szervezett körülmények között próbára tegye a motorkerékpárok megbízhatóságát és a résztvevő versenyzők képességeit, illetve kitartását.

A verseny az „egy versenyző / egy motor” alapelvre épül, nincsenek csapatok, teljesen egyéni „kitartást” tesz próbára. A reggel 7 órai Start-ot követően a versenyzők egy kb. 30 km-es – szalaggal kijelölt – pályán annyi kört teljesítenek, amennyit az energiájuk/kitartásuk enged. Minden kör végén, az időmérő pont után, a versenyzők bemehetnek a service-park-ba, ahol üzemanyagot tölthetnek, valamint elvégezhetik a szükséges javításokat a motorjaikon.

Egyeb

A verseny időtartama 12 óra, a győztes az, aki ezen idő alatt a legtöbb kört teljesíti, illetve azonos körszám esetén a legrövidebb idő alatt ért célba.

Az érdeklődők még több információt találhatnak a www.hargitaenduro.ro weboldalon, kérdéseiket az office@hargitaenduro.ro e-mail címre küldhetik.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zandirham
2010-07-29 13:38:40
manna
Tisztelt UH.ro!

Most, hogy egy akol melegében dorombol az uh.ro és a manna.ro, arra kérem a tisztelt uh.ro szerkesztőséget, hogy adják át gratulációmat Gálffy Csabának a „Nemzetközi valutaapuka: kitől függ a szuverén adós” c. cikkéért. „Zsosz ku pölöriá!”

Azért nem írtam a „mannának” mert nehézkesnek és bonyolultnak tartom a bejelentkezést és a regisztrálást. Szerintem a vércsoportra is rá kéne kérdezzenek … ha már ilyen lazák.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."