Sport » Egyéb sport

Szívvel, küzdelemmel megnyert bronzérem

Az elmúlt hét végén Craiován rendezték az ifjúsági szabadfogású bírkózók csapatdöntőjét. A Székelyudvarhelyi ISK versenyzői éremmel tértek haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Birkozas
Birkozas
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 15., 17:30
0 hozzászólás. 

A Bodrogi Csaba, Katona László és Józsa Gábor által felkészített udvarhelyi együttes két kemény ellenféllel, a kédőbbi aranyérmes Craiovával, illetve az ezüstérmes Resicabányával kezdett. Mindkét párharcot elvesztette 6–2 arányban.

Következett a sorsdöntő mérkőzés, a Bukaresti Steaua ellen, ez pedig nem indult túl jól, hiszen a fővárosiak 4–1-es vezetést szereztek az elején. De innen felálltak a fiatalok, egyenlíteni tudtak, és jobb tusarányuknak köszönhetően ők voltak jobb pozícióban. A folytatásban 7–1-re legyőzték Zilahot, majd ismét nagyot kellett harcolniuk Vajdahunyaddal.

Az ellenfél itt is vezetéshez jutott az elején, de 1–3-ról ismét fordított az ISK, 5–3-al így ővéké lett a bronzérem. Mint Bodrogi Csaba edző honlapunknak elmondta, ez a szív csatája volt: „Nagyon alulról kellett visszajönnünk, hiszen két kikapott mérkőzés után meg kellett nyernünk mindent. A fiúk tényleg harcoltak, szívvel-lélekkel odatették magukat, és végül bronzérmesek lettünk. Molnos Sándor és Sándor Csaba minden egyes meccset megnyertek, ők húzták az együttest. Az országos harmadik hely nem kis dolog".

A bronzérmes együttes összetétele: Máthé János (50 kg), Sándor Csaba (55 kg), Katona Zsolt (60 kg), Balázs Zsolt (66 kg), Sebestyén Csaba (66 kg), Szabó László (74 kg), Szabó Sándor (84 kg), Sófalvi Szilárd (96 kg) és Molnos Sándor (120 kg).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."