Sport » Egyéb sport

Nyitott volt a közönség a floorballra

Hat együttes, harminc játékos, remek hangulat, sok érdeklődő. Elérte célját az első alkalommal rendezett udvarhelyi floorball-bajnokság.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Floorball_1226_Septimia_bajnoksag
Floorball_1226_Septimia_bajnoksag
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. december 27., 15:38
0 hozzászólás. 

Vasárnap délután a Septimia szabadidőközpont adott helyet az udvarhelyi első floorball-bajnokságnak. A hat gárda két csoportba sorolva harcolt az elsőségért, melyet végül a Black 69 gárdája hódított el a Dzsiggesekkel szemben. A gólkirályi címet Gál Zsolt érdemelte ki, a győztes csapat tagja nem kevesebb, mint 25 találatot jegyzett a négy találkozón. A legjobb játékosnak a Dzsigges Lukácsi Csabát, a legjobb kapusnak Hegyi Zoltánt (Orange 69) választották.

Az egyik szervező, Magyari Szabolcs honlapunknak nyilatkozva elmondta: „Mindennel elégedettek vagyunk, a meccsek zökkenőmentesen lejártak, mindenki a játékkal foglalkozott. Csak pozitív, hogy majd ötvenen kilátogattak a délután folyamán. Érdeklődtek, ismerkedtek a sportággal. Ez nekünk is adott egy löketet, vannak terveink a jövőre nézve, valóban úgy tűnik, hogy ez a kezdet, mindenképp lesz folytatás".

A csíkszeredai együttes elnöke felvette a kapcsolatot a szervezőkkel, arról egyeztettek, hogy a közeljövőben leszállítják a szükséges palánkokat és kapukat, valamint a kapusfelszereléseket, hogy egy nagypályás floorballbajnokságot is szervezzenek Székelyudvarhelyen.


I. Floorball Septimia Kupa

A végső rangsor: 1. Black 69, 2. Dzsiggesek, 3. Orange 69, 4. Shooters, 5. Yellow 69, 6. JoMadarak.


címkék: floorball septimia

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."