Sport » Egyéb sport

V. Székelyudvarhelyi Siklóernyős Napok - most bárki repülhet

Június 17-19. között szervezi a Blue Sky Siklóernyős Egyesület az ötödik siklóernyős napokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 14., 11:01
6 hozzászólás. 


Idén ötödik alkalommal rendeznek siklóernyős napokat a Blue Sky Siklóernyős Egyesület tagjai - az elsőt 2003. május 30. és június 1. között szervezték.

„Az idei rendezvényen az egész országból várunk pilótákat a díjazott versenyeinkre" - tudtuk meg László Zsolt szervezőtől, a Blue Sky Siklóernyős Egyesült tagjától. A nagyközönséget meleg éttellel és hideg sörrel, illetve tandemrepüléssel csábítják a Fenyédi tetőre.

„Szabadidős tevékenységről lévén szó, támogatóink nem nagyon vannak, ezért továbbra is várjuk a szponzorokat" - mondta László. Részvételi díj nincs, sem pilótáknak, sem az érdeklődőnek.

Az uh.ro az V. Székelyudvarhelyi Siklóernyős Napok szervezője, a Blue Sky Siklóernyős Egyesület jóvoltából játékot hirdet. A feladat roppant egyszerű lesz: naponta kérdéseket teszünk fel, amelyekre ha helyesen válaszolnak, akkor értékes nyereményekhez juthatnak.

A játék június 14-től 16-ig tart: keddtől csütörtökig minden nap három kérdést teszünk fel, a helyesen válaszolók között pedig naponta egy Blue Sky pólót sorsolunk ki. A fődíj egy tandemrepülés, melyet a szerencsés a hétvégi siklóernyős napokon próbálhat ki - ezt pénteken sorsoljuk, a sorsoláson minden játékos részt vesz aki a három előző nap valamelyikén játszott és helyesen válaszolt az aznapi kérdésekre.

A játékhoz csupán egy regisztráció szükséges, majd ide kattintva, vagy a fenti menü Játék pontját választva megtalálhatóak az aktuális kérdések.



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Belevi
2011-06-15 10:52:59
Csalogatják a jó népet mindennel, de azt nem írják ki a kedves szervezők, hogy ha repülni is szeretnél, akkor fizetned kell!
Zsákbamacskát árulnak, mert csak a bámészkodás ingyenes! Kérdezem, hogy miért nem lehet becsületesen tájékoztatni az érdeklődő embereket??? Vagy talán attól félnek, hogy nem lesz közönség?
avatar
madridista
2011-06-15 11:41:55
Udvarhelyen mindenért fizetni kell
Nem tudom, miért lepődik meg az előttem felszólaló úri ember, hiszen már megszokhattuk, hogy udvarhelyen lassan már a levegőért is fizetni kell, ami nem is a legtisztább.
Legyen az sörfesztivál, ahol drágább a sör, mint bármely uudvarhelyi vendéglőben, vagy legyen kertészeti vásár, ahol csak a szétnézésrt is 3 RON volt fejenként -kinek is a zsebébe ment ez? - de, nem adunk semmi, levásárlási lehetőséget, ha idejöttél és nézni akarsz, akkor fizetned kell, amolyan mini-Párizs módra, talán még ott sem ennyire drasztikus.

A siklóernyős dolog, pedig, ha valaki repülni szeretne, nos, akkor az fizessen is, mert a fiuk, nem kis pénzt áldoznak arra, hogy ilyen bemutatót- és lehetőséget tartsanak, amely nem kis felelősségel jár.
Köszönjük, hogy megszervezik és inkább az ingyenélő, semmittevő embereket rágalamazzuk.
avatar
p_robi86
2011-06-15 11:36:42
Mennyibe kerul egy tandemrepules?
avatar
Sumu
2011-06-15 16:22:37
70 RON felszallitassal egyutt, tudomasom szerint. Van egy akciojuk is, ha viszel magaddal meg 3 embert akkor neked ingyen van.
avatar
robi1987
2011-06-16 08:57:08
nem igazan lattam sehol semmi elerhetoseget ahol erdeklodni lehet vagy feliratkozni a tandem repulesre. egyaltalan mikor lehet repulni? meik napon ? hanykor ? egy telefonszam jol jonne ....
elore is kossz.
avatar
joebrown
2011-06-16 23:03:31
Helló!
Szervező a Blue Sky Síkloernyős Sportegyesület, melynek honlapja a www.blueskyparagliders.ro, itt lehet iratkozni a tandemrepülésre. Szintén a honlapon (a 9es menüpontnál: TÉRKÉP) található eligazítás a rendezvény helyszínére vonatkozóan, a kijutás megkönnyítésére.Információs telefonszám: 0745709006. Mindenkit nagy szeretettel várunk. László Zsolt, szervező/tandempilóta

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."